Si želiš na Slush? Zagrabi priložnost in se prijavi zdaj!

Dne 29. julij 2019 objavil Karmen Trs
 
Startupi, ste že kdaj pomislili, da bi se udeležili Slusha, ene največjih podjetniških konferenc v severnem delu Evrope, ki je odlična priložnost za mreženje v jesenskem času? Projekt My-Gateway vam ponuja brezplačne vstopnice, ki vam omogočajo pitchanje in 1:1 sestanke z investitorji ter novinarji. Prijavite se zdaj, časa imate le še dva dni!


Približno 2000 investitorjev, ki iščejo naslednjega unicorna, in 700 novinarjev v lovu za izjemnimi podjetniškimi zgodbami ter tisoči ustvarjalcev sprememb, kot ste podjetniki sami, so odlični pogoji za preboj vašega startupa. Kdaj? Novembra. Kje? V Helsinkih. Na Slushu, eni največjih podjetniških konferenc v nordijskem delu Evrope.

Če ste vsaj v semenski fazi, je to priložnost za vas

In kar je najbolje: projekt My-Gateway, financiran s strani EU, vašo strast do podjetništva nagrajuje z brezplačnimi vstopnicami za obisk Slusha. Za stroške poti do Helsinkov in namestitve sicer poskrbite sami, a že brezplačna vstopnica je dovolj mamljiva za prijavo.

A, pozor: za obisk Slusha ste primerni startupi, ki ste vsaj v semenski fazi in tisti startupi, ki se znajdete na velikih podjetniških dogodkih, zato sta to tudi najpomembnejša kriterija pri izbiri tistih prijavljenih startupov, ki boste tudi prejeli brezplačne vstopnice.

Prednost za startupe iz Slovenije, Romunije in Češke republike

Bo pa ekipa My-Gateway tam na voljo za vas, da vas usmerja in omogoči, da Slush izkoristite v kar najboljši meri. Tudi zato boste povabljeni, da se udeležite aktivnosti in dogodkov, organiziranih posebej za vas za kar najboljšo izkušnjo.

Če ima torej vaš startup sedež v Srednji ali Vzhodni Evropi, še najbolje v Sloveniji, Romuniji in Češki republiki in če je vsaj v semenski fazi, potem ne odlašajte in se prijavite še danes. Rok za prijavo je 31. julij ob 23.00 po srednjeevropskem času. Izbrani startupi boste objavljeni 6. avgusta na spletni strani My-Gateway.
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.