Si pridobil zasebnega investitorja? Podvoji znesek investicije!

Dne 13. avgust 2020 objavil Start:up Slovenija
 

Če si pridobil zasebnega investitorja, si lahko s prijavo na razpis SI-SK Slovenskega podjetniškega sklada zagotoviš podvojitev investicije v višini od 100.000 do 600.000 EUR. Naslednja priložnost je že za vogalom, zato poskrbi, da se prijaviš do 30. septembra 2020.

 

Od 100.000 do 600.000 EUR lahko torej znaša soinvesticijski delež, ki ga prispeva SPS, Sklad pa vselej ponudi enak znesek investicije kot zasebni investitor, in sicer pod enakimi pogoji, torej tudi za enak lastniški delež v podjetju.

 

Ni pa le denar tisti, ki šteje, za prejemnike investicije je poleg denarja zelo dragocena tudi vsebinska podpora, in sicer v obliki mentorstva izkušenih mentorjev, kar pripada prejemnikom soinvesticije, hkrati pa tudi povezovanje z drugimi startupi in deležniki podjetniškega ekosistema.

 

Med dosedanjimi prejemniki SI-SK sta tudi Giro Car Share in Smart Cargo. "Investitorja bi bistveno težje prepričali v investicijo, če ne bi bilo SI-SK razpisa," priznava Klemen Furlan, ustanovitelj in direktor podjetja Giro Car Share. Dodaja, da jim bo investicija omogočila dokončanje treh stebrov storitev, ki ga omogoča njihova programska oprema, pa tudi vsaj 2 leti stabilnega poslovanja. Veselijo se tudi ustrezne mentorske podpore in mmožnosti financiranja razvojne flote.

 

Več podrobnosti o razpisu SI-SK najdeš tukaj.

 

 

Rezerviraj sestanek

 

 

###

Vsebinsko podporo za prejemnike finančnih produktov P2, SK75 ali SI-SK po shemi "de minimis" sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) v obdobju od 2018 do 2023 v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.

 

 

 

Značke
SI-SK SPS Slovenski podjetniški sklad Soinvestiranje Soinvesticija
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.