Si.mobil je veliko podjetje, ki razmišlja kot start-up!

Dne 5. maj 2015 objavil Stanislava Vabšek
 

Startupi, na konferenci PODIM imate številne odlične priložnosti za spoznavanje in povezovanje s podjetjem Si.mobil! Prvi dan konference bo potekala posebna delavnica o IoT svetu in mobilnih tehnologijah, na ”PODIM Speed Dating” pa se boste s predstavniki podjetja lahko podrobneje spoznali in pogovorili o potencalnih novih priložnostih za sodelovanje.
 


Si.mobil se je kot prvi zasebni mobilni operater v Sloveniji predstavil že pred več kot petnajstimi leti. Svojim uporabnikom je vedno znova ponudil uporabne storitve in je kot prvi operater na slovenski trg uvedel vrsto tehnoloških novosti.
 

Inovativni in usmerjeni k uporabnikom

Čeprav je Si.mobil danes zrelo podjetje, se še vedno obrača k inovativnosti, nadgrajuje svoje rešitve in storitve ter išče nove poslovne priložnosti v netradicionalnih segmentih. V tem duhu deluje kot iznajdljivo podjetje start-up. Poleg tega ima kot del skupine Telekom Austria dostop tudi do vrhunskega znanja in izkušenj v mednarodnem okolju, kar predstavlja izjemno prednost. Tako lahko nenehno izboljšuje storitve in išče najboljše nove poti, da poslovnim in zasebnim uporabnikom ponudi tisto, kar zares potrebujejo.
 

Si.mobil podpira podjetnost

Si.mobil že vrsto let podpira različne organizacije in pobude, ki podpirajo podjetništvo v Sloveniji. Z organizacijo podjetniških dogodkov Business TopTalk, s podporo projektu start:Cloud ter s sponzorstvi več poslovnih dogodkov Si.mobil dviga raven podjetniškega znanja in promovira podjetništvo kot pozitivno vrednoto v širši družbi.
 
Boštjan Škufca Završek, član uprave Si.mobila in govorec na podjetniški konferenci Podim, je o podpori podjetništva povedal: »S Podimom nas povezujejo podobni pogledi na podjetništvo. Konferenci smo se pridružili, ker predstavlja priložnost za izmenjavo izkušenj ter sodelovanje med uveljavljenimi podjetji in podjetji start-up, kar bogati podjetniško znanje udeležencev in odpira nove poslovne priložnosti.«
 

Potegujte se za iPhone 6 v Si.mobilovi nagradni igri

Si.mobil bo na konferenci Podim prisoten tudi z nagradno igro. Izpolnite obrazec, ki ga najdete na www.podim.org, in se potegujte za iPhone 6, 16 GB. Z oddanimi obrazcem se tudi strinjate, da vas bo lahko kontaktiral Si.mobilov prodajni predstavnik.

 

 

Značke
Simobil Si.mobil PODIM PODIM partner
Komuniciranje in pr Start:up Slovenija
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.