Se vidimo na slovenskem izboru za ugledne Central European Startup Awards 2016!

Dne 16. november 2016 objavil Stanislava Vabšek
 


V ponedeljek, 14. novembra 2016, od 13.00 do 15.00 ure, vas vabimo v Tehnološki park Ljubljana (stavba B, pritlična dvorana), na predstavitev startupov in deležnikov slovenskega ekosistema, ki se bodo 1. decembra 2016 kot nacionalni ambasadorji potegovali za zmago na uglednem Central European Startup Awards 2016 Grand Finale dogodku, ki ga bo letos gostil ljubljanski ABC pospeševalnik.

 

V dveh urah prijetnega druženja s start-upi in ključnimi deležniki slovenskega start-up ekosistema boste spoznali vseh 56 slovenskih predstavnikov v skupno 11 tekmovalnih kategorijah za slovenski izbor CESA 2016 in izvedeli, komu so točke nacionalne žirije ter glas ljudstva prek spletnega glasovanja zagotovili udeležbo na CESA 2016 Grand Finale dogodku.
 

V boj za regionalno in globalno zmago!

Nacionalni ambasadorji se bodo nato potegovali za zmago na ravni celotne CEE regije, najsvetlejše regionalne zvezde pa se bodo 9. decembra 2016 pomerile za končno zmago v okviru Global Startup Awards 2016 v Kuala Lumpurju.
 

O tekmovanju, partnerjih in globalni mreži

Central European Startup Awards (CESA) je serija dogodkov v državah srednje in vzhodne Evrope, ki izpostavljajo in promovirajo najboljše inovatorje ter start-up deležnike na ravni posamičnih držav ter celotne CEE regije.

Dogodek, ki ga je zagnala ekipa start-up zanesenjakov iz Danske in Madžarske, podpirajo pa ga partnerji, kot so Google, IMB, Amazon, SAP in drugi, je največji nekonferenčni start-up festival v regiji brez ”pitching” nastopov, hkrati pa tudi del uglednega omrežja Global Startup Awards.
 

CESA 2015 je gostil ABC pospeševalnik

Letos v CESA poleg Slovenije sodelujejo še Madžarska, Avstrija, Slovaška, Češka, Poljska, Romunija, Bolgarija, Srbija in Hrvaška. Celotna tekmovalna procedura na nacionalni, regionalni in globalni ravni je letos organizirana tretjič zapored, Slovenija pa v njej sodeluje že drugič. Lani je CESA slovenski državni finale organiziral ljubljanski ABC pospeševalnik, ki je letošnji Grand Finale Partner in bo 1. decembra 2016 letos gostil CESA 2016 Grand Finale Event.
 

  
Lani je CESA slovenski državni finale organiziral ljubljanski ABC pospeševalnik
 


Lanski nacionalni ambasadorji

Naj spomnimo, lanski zmagovalci za slovenske CESA 2015 nagrade so bili Smart Futuristic, Conda,  Jure Mikuž, CubeSensors, Anuška Cerovšek Beltram in GoOpti.
- - - 
 
Več informacij in potrditev udeležbe:
Stanislava Vabšek, gsm 031 707 204, stanislava.vabsek@startup.si
 

 


 
Značke
CESA 2016
Komuniciranje in pr Start:up Slovenija
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.