Rok za prijavo v predselekcijo za P2 do 19.3., osebne predstavite v celoti selimo na splet

Dne 18. marec 2020
 

Vsem prijavljenim v postopke predselekcije razpisov Slovenskega podjetniškega sklada sporočamo, da bodo glede na okoliščine vsa ocenjevanja v celoti izpeljana online. Za nami je že uspešno izvedeno prvo ocenjevanje prijavljenih podjetij v proces predselekcije za SK75, na katerem je sodelovalo 24 podjetij in 23 ocenjevalcev.

 

Odzivi so bili nad pričakovanji tako na strani podjetnikov kot tudi komisije. Natančna navodila, kako bo ocenjevanje potekalo, bodo prijavljeni pravočasno prejeli na svoj elektronski naslov.

 

Ne pozabite, da se rok za prijavo v predselekcijo za P2 izteče že jutri opolnoči. Čim prej se registrirajte v Centralni prijavni sistem in pravočasno oddajte svojo vlogo. Jutri, v četrtek, do 16. ure vam lahko tudi mi nudimo podporo pri oddajanju preko info@startup.si.

 

 

ODDAJ PRIJAVO TUKAJ

 

 

###

Vsebinsko podporo za prejemnike finančnih produktov P2, SK75 ali SI-SK po shemi "de minimis" sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) v obdobju od 2018 do 2023 v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.

 

Značke
SPS Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Sklad Skladov
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.