Rok za prijavo v predselekcijo je 15.9.!

Dne 11. september 2014 objavil Stanislava Vabšek
 

Skozi celoten proces predselekcije lahko zberete do 40 točk za prijavo na razpisa SK50 in SK200 ter udeležbo v pospeševalniku Start:up Geek House oz. Go:Global Slovenija. Registrirajte se v prijavni sistem in do 15.9. do 23:59h oddajte e-prijavo
 


Urjenje z vrhunskimi mentorji

Udeležba v postopku predselekcije je pomembna zato, ker vam bodo vrhunski startup mentorji, kot so Matej Golob, Rok Stritar, Kristjan Pečanac in drugi, na delovnem vikendu oz. programu priprave na investicijo pomagali dokončno oblikovati podjetniško idejo in izpiliti poslovni model. Pred nastopom na demo dnevu, kjer se boste osebno predstavili predselekcijski komisiji, pa vam bodo pomagali pripraviti udarno in učinkovito prezentacijo.
 

Spoznavanje pravih ljudi

Spoznali boste podjetniške svetovalce, ki vam bodo pomagali pri pripravi končne razpisne vloge in odgovorili na vsa morebitna dodatna vprašanja. Skozi celoten proces predselekcije pa boste še navezali dragocene stike z več kot 50 podjetniki somišljeniki, mentorji in drugimi akterji slovenskega startup ekosistema. Prisotni bodo tudi zasebni investitorji, s katerimi se lahko dogovorite za zbiranje dodatnega kapitala, kar je eden od pogojev za razpis SK200.
 

Pridobite do 40 razpisnih točk

Z udeležbo v celotnem procesu predselekcije (oddana prijava in prezentacija, udeležba na delovnem vikendu oz. pripravah na investicijo ter osebni nastop na demo dnevu) lahko zberete do 40 točk, ki se upoštevajo pri ocenjevanju finalnih vlog za razpisa SK50 in SK200. Spodnji prag za pridobitev investicije pri oddaji finalne vloge za oba razpisa znaša 60 točk, od skupaj 100 maksimalno možnih točk.
 

Vloga za predselekcijo

Za prijavo v postopek predselekcije za oba razpisa in pospeševalnika morate odgovoriti na 10 ključnih vprašanj o podjetniški ideji in ekipi ter dodati tri priloge:
  • dokaz o konkretizaciji poslovne ideje (pripnite povezavo na prodajno stran, prototip, MVP, skice ipd.; dodajte čim več materiala, ki nakazuje že vidno konkretizacijo vaše ideje),
  • kratko video predstavitev ekipe in vašega dela (lahko je enostavna, posneta s telefonom),
  • prezentacijo v .pptx ali .pdf formatu, ki jo nameravate imeti na predstavitvi pred-selekcijski komisiji (3 min za vašo predstavitev + 2 minuti za vprašanja in odgovore). 

ODDAJ PRIJAVO V PREDSELEKCIJO


 

Za neodločene

Če še vedno niste odločeni oziroma ne veste, kateri razpis je primeren za vas, preberite več o obeh razpisih in pospeševalnikih na spodnjih povezavah: SK50 in START:UP GEEK HOUSE ter SK200 in GO:GLOBAL SLOVENIA.

 

Prijavni pogoji

Če še ne poznate vseh pogojev za prijavo v predselekcijo (in oddajo finalne razpisne vloge) za oba razpisa in pospeševalnika, jih preverite na spodnjih povezavah. Pri prijavi na oba razpisa in vključitev v oba pospeševalnika morate imeti že ustanovljeno podjetje (d.o.o.), in sicer najpozneje do oddaje prijave v predselekcijo. Vlogo namreč lahko odda le pravna oseba, ne pa posameznik ali ekipa.

POGOJI SODELOVANJA ZA SK50

POGOJI SODELOVANJA ZA SK200
 

Datumi za vaš koledar

Za oba razpisa oziroma udeležbo v obeh pospeševalnikih, si v koledarju shranite naslednje datume:
 
  SK50 in
Start:up Geek House
SK200 in
Go:Global Slovenia
Rok za prijavo v predselekcijo ponedeljek, 15. september ponedeljek, 15. september
Osebne predstavitve prijavljenih kandidatov ponedeljek, 22. september ponedeljek, 22. september
Delovni vikend  vikend: 26. do 28. september /
Program priprave na investicijo / vikend: 1. - 3. oktober
Demo dan torek, 30. september 2014 sreda, 8. oktober
Rok za prijavo na razpis petek, 10. oktober 2014 petek, 17. oktober

 
Značke
Sgh pospeševalnik Gg pospeševalnik Sk50 Sk200
Komuniciranje in pr Start:up Slovenija
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.