Razpis P2 2021 je zunaj!

Dne 12. februar 2021 objavil Start:up Slovenija
 

Slovenski podjetniški sklad je danes objavil že težko pričakovan razpis P2 2021. Namen razpisa je podpreti novoustanovljena podjetja, ki razvijajo inovativne produkte, procese in storitve z visoko dodano vrednostjo.

 

Kaj ti Sklad ponuja?

Startup podjetje lahko pridobi 54.000 evrov nepovratnih sredstev, ki jih mora porabiti za razvoj produkta. To pa še ni vse. Sklad zagotovi bogato vsebinsko podporo v obliki izkušenega mentorja, ki ti ves čas stoji ob strani in ti s svojimi podjetniškimi izkušnjami, povezavami odpira vrata ter s tem pripomore k hitrejšemu razvoju. Mentorsko pomoč bo Sklad nadgradil s specializiranimi programi, ki bodo tvoj produkt pomagali izstreliti na trg.

 

Programe izvajajo izkušeni in uspešni podjetniki ter strokovnjaki, ki svoje uspehe dokazujejo s številkami. Torej nič izgube časa, štejejo samo rezultati.

 

Kaj moraš vedeti, preden se lotiš priprav na razpis

Razpis je zate, če imaš:

  • podjetje ustanovljeno med 1.1.2020 in 15.3.2021,
  • idejo za inovativni produkt/storitev, ki ste jo z ekipo morda že validiral pri zgodnjih uporabnikih, in
  • ekipo, ki ima znanje in jasno idejo, kako bo izdelala produkt/storitev in ga popeljala na trg.

Borba je iz leta v leto bolj ostra. V povprečju se na razpis prijavi okrog 130 podjetij, sredstva jih dobi le 40. Imeti prave informacije ob pravem času je torej poleg odličnega produkta ključnega pomena.  V ta namen bo Sklad v prihodnjih dneh po vsej Sloveniji pri lokalnih partnerjih organiziral promocijske dogodke in skupaj ti bodo predstavili kaj, kako, zakaj in kakšno obliko pomoči pri prijavi na razpis ti lahko ponudijo. Na voljo bodo za 1:1 feedback, ali je tvoja ideja primerna za razpis.

 

Število mest bo omejeno, lahko pa si že zdaj rezerviraš svoje mesto na dogodku, ki bo najbližje tvojemu kraju bivanja. Želiš, da te obvestimo o potrjenih terminih in lokacijah ter ti pred rezerviramo vstopnico?  

 

REZERVACIJA za startup ROADSHOW

 

Želiš izvedeti več o razpisu? Klikni TUKAJ.

 

Ključni datumi

Promocijski dogodki po celi Sloveniji: med 1.3. in 15.3.

Prijava v predselekcijo: 18.3. do 14. ure

Prijava na razpis: 13.4.

 

 

###

Vsebinsko podporo za prejemnike finančnih produktov P2, SK75 ali SI-SK po shemi "de minimis" sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) v obdobju od 2018 do 2023 v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.

 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.