Prijavite se na razpis podporo pri razvoju poslovne ideje in zagonu lastnega posla!

Dne 30. junij 2017
 

Imate idejo ali hobi in bi ju radi razvili? Razmišljate o zagonu lastnega posla ali dodatnem zaslužku? Vas skrbi, kako se posla sploh lotiti in če ste iz pravega testa? Če ste na vsaj eno vprašanje odgovorili pritrdilno, se prijavite na razpis Ljubljanskega univerzitetnega inkubatorja za podporo pri razvoju poslovne ideje in lastnega posla.

Z razpisom bodo podprli prvih 15 prijavljenih posameznikov ali ekip, ki izpolnjujejo pogoje in jim pokrili celotne stroške vključitve v program v vrednosti 1.000 EUR. Razpis bo odprt do zapolnitve mest. Program bo poleg usmerjenosti na podjetniški proces in razumevanje poslovnega okolja, okrepil tudi vaše kompetence in osebnost. Udeleženci boste prejeli osebna svetovanja in coaching z namenom krepitve notranje moči, ki je pogoj za uspeh.

Tekom delavnic in mentoriranj boste intenzivno
delali na osebnostnih kompetencah, ki jih
boste krepili s pomočjo naših strokovnjakov.

 


Delavnice bodo potekale od 21. avgusta do 7. septembra 2017, svetovanja pa po dogovoru.

V program sta vključeni po dve delavnici na teden, delavnice vedno potekajo dopoldne od 9.00 do 12.00 ure. Enkrat na teden bo na voljo tudi mentoriranje oz. osebno svetovanje. V zadnjem tednu bo delo bolj intenzivno, ker se boste pripravljali na predstavitev.
 
Na razpis se lahko prijavite študenti dodiplomskega in podiplomskega študija ter alumni študenti in brezposelni, ki ste študij dokončali pred največ tremi leti.

Program je v celoti brezplačen!
 
Več informacij in prijave najdete na povezavi

 

 


Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Naložba se izvaja v okviru Prednostne naložbe: 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji. www.eu-skladi.si
 

 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.