Prijavite se na Deloittov natečaj za najhitreje rastoča tehnološka podjetja v Srednji Evropi

Dne 14. junij 2016 objavil Stanislava Vabšek
 


Podjetniki, do 14. avgusta se lahko prijavite na že 17. Deloittov natečaj za najhitreje rastoča tehnološka podjetja v Srednji Evropi oz. Deloitte Technology Fast50 in Central Europe. Natečaj poteka v 18 evropskih državah - Albanija, Bolgarija, Bosna in Hercegovina, Hrvaška, Češka, Estonija, Madžarska, Latvija, Litva, Makedonija, Moldavija, Kosovo, Črna Gora, Poljska, Romunija, Srbija, Slovaška in Slovenija, podlaga za oblikovanje Deloittove lestvice najhitreje rastočih tehnoloških podjetij pa so prihodki prijavljenih podjetij v obdobju zadnjih štirih let oz. od 2012 do 2015.     

 

Lani sta blesteli Plastika Skaza in Brihteja

Lani sta se na natečaju odlično odrezali dve slovenski podjetji, in sicer se je velenjska Plastika Skaza d.o.o. uvrstila med pet največjih v kategoriji Velikih pet, v kategoriji Vzhajajoče zvezde pa se je med najboljših dvanajst uvrstilo celjsko podjetje Brihteja d.o.o., ki deluje na področju kompleksnih IT-rešitev.


Zakaj sodelovati?

Sodelovanje na natečaju pomeni povečanje ugleda vašega podjetja tako med zaposlenimi kot tudi med vašimi strankami. S prijavo na natečaj avtomatično sodelujete tudi v programu Fast 500 EMEA, v katerem sodelujejo najhitreje rastoča tehnološka podjetja v Evropi, na Bližnjem Vzhodu in v Afriki, ter na natečaju za 100 najhitreje rastočih tehnoloških podjetij na svetu (Global Fast 100). Prek natečaja pridobite večjo prepoznavnost v lokalnem in regionalnem okolju ter v medijih.    
 

Prijave možne do 14. avgusta!

Vaše podjetje lahko prijavite na natečaj na tej povezavi, najkasneje do 14. avgusta 2016. Brošura v angleškem jeziku z rezultati natečaja v letu 2015 je na voljo tukaj

 
 
Značke
Deloitte Deloitte Technology Fast50
Komuniciranje in pr Start:up Slovenija
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.