Prijave za startupe in scaleupe za PODIM 2023 že odprte

Dne 7. december 2022
 

Eden najvplivnejših startup in tehnoloških dogodkov v Srednji in Vzhodni Evropi PODIM, ki poteka v Sloveniji, natančneje v Mariboru, in povezuje startupe, investitorje, korporacije, metorje in ugledne govorce iz celega sveta, se že pripravlja. V koledarčku si označite termin med 15. in 17. majem 2023! 

 

Podim se je transformiral iz enkratnega dogodka v veliko več…

V luči globalnih sprememb in želji zadovoljiti potrebe udeležencev, je nastal Podim Loop. Celoletno dogajanje, ki predstavlja kombinacijo najboljšega iz obeh svetov - fizičnega in digitalnega.

 

Njegovi temeljni elementi so:

  • trodnevni dogodek, ki predstavlja vrhunec celoletnega dogajanja: Podim summit, 15. - 17. maj 2023,
  • številni dogodki, kot so Bootcamp, Demo dan, Satellite in mreženjski dogodki, potovanje v London za zmagovalca Podim Pitching tekmovanja,...
  • startup & scaleup katalog
  • katalog investitorjev 
  • platforma Deal Room, namenjena poslovnim sestankom in mentoriranju startupov.

Več o Podim Loopu izvete tukaj.

 

Prijave za startupe in scaleupe so odprte

PODIM ekipa je letos že zavihala svoje rokave in že letos odpla prijave za startupe in scaleupe za dogodek v naslednjem letu. 

 

Si startup ali scaleup? Prijavi se, ker te lahko:

  • predstavimo več kot 100 uglednim investitorjem (pripravi se na številne 1:1 sestanke z njimi),

  • povežemo s top strokovnjaki, managerji, serijskimi podjetniki iz tvojega področja, ki ti lahko dajo neprecenljivo povratno informacijo za tvoj produkt ali storitev,

  • spoznamo z morebitnimi novimi poslovnimi partnerji ter omogočimo pridobiti nova in praktična znanja iz prve roke.

 

prijavi se zdaj! 

 

Vstopnice že v prodaji in s 25% popustom

PODIM vstopnice so že na voljo, do 31. decembra jih je možno kupiti po nižji praznični ceni, saj organizatorji želijo nadgraditi svoje podpornike, ki komaj čakajo, da se PODIM izkušnja ponovno začne.

Pri nakupu uporabite kodo: CHRISTMASATPODIM

 

vstopnice 

 

Podim odpira vrata tudi novim partnerjem

V kolikor menite, da lahko Podim prispeva tudi k doseganju vaših poslovnih ciljev, se še vedno lahko priključite kot partner ter tako sooblikujete Podim 2023. S partnerstvom pridobite številne priložnosti za predstavitve in povezovanje. Še bolj pomembno pa, dogodek je lahko priložnost za nov inovacijski zagon v vašem podjetju. Podjetja se namreč vedno bolj usmerjajo v prebojne inovacije, ki presegajo meje njihovega jedernega posla. V ta namen ciljno gradijo ekosistem inovacijskih partnerjev, v okviru katerega so startup & scaleup podjetja pomemben deležnik. Se prepoznate v tem?

 

Številna podjetja pa Podim izkoristijo tudi kot inovacijski “teambuilding” za nabiranje motivacije, inspiracije, učenje in povezovanje z deležniki mednarodnega startup ekosistema. 


Če želite preveriti kakšne so vaše možnosti za sodelovanje s Podim 2023, pišite na info@podim.org in rezervirajte spoznavni klic.

 

###
Vsebinsko podporo za prejemnike finančnih produktov P2, SK75 ali SI-SK po shemi "de minimis" sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) v obdobju od 2018 do 2023 v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.

 

Značke
PODIM STARTUP Konferenca Vstopnice
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.