Predstavi se na prvem slovenskem sejmu inovativnih digitalnih rešitev Feel the Future!

Dne 12. julij 2017 objavil Anja Kodra
 


Mlada start-up podjetja Celjski sejem vabi k prijavi na prvi natečaj iFEEL start-up. Od 19. do 21. oktobra 2017 bodo v Celju izvedli 1. sejem inovativnih digitalnih rešitev Feel the Future, katerega glavni namen je strokovni in splošni javnosti predstaviti in prikazati trende ter inovacije na področju digitalizacije. Sejem bo sestavljen iz razstavnega in konferenčnega dela, 10 izbranih start-upov pa bo prejelo paket storitev na sejmu, kot je razstavni prostor, srečanja z investitorji, izmenjava izkušenj z uveljavljenimi podjetji in več. 

Vsebinski koncept sejma je razdeljen na dva glavna vsebinska sklopa, in sicer Pametna mesta in skupnosti ter Digitalna preobrazba podjetij. Sklop Pametnih mest in skupnosti bo vključeval teme, kot so digitalizacija javne uprave, krožno gospodarstvo, e-zdravje in mobilnost, digitalna preobrazba podjetij pa pametno poslovanje in pametno delovno okolje. 

Digitalizacija v svetu revolucionarno spreminja celotne panoge in njihove koncepte poslovanja. Mlada start-up podjetja predstavljajo pomembno gonilno silo tega razvoja. Sejem Feel the Future zato v osnovi ne bo namenjen samo informatikom, ampak tudi vodstvom podjetij, ki tradicionalno nastopajo tudi v vlogi investitorjev.

Pogumnim start-up podjetjem zato Celjski sejem ponuja priložnost, da na sejmu Feel the Future predstavijo svojo vizijo prihodnosti ter si obenem ogledajo ponudbo in trende največjih akterjev na tem področju. Predvsem manjša in mlajša podjetja z manjšimi sredstvi za promocijo lahko predstavitev na sejmu izkoristijo kot enega glavnih orodij marketinškega spleta vstopa na trg. 

 

Zakaj se prijaviti?

Med prejetimi prijavami bodo izbrali 10 najboljših podjetnih idej in podjetjem omogočili paket storitev na sejmu Feel the Future, ki vključuje:

  • predstavitev na razstavnem prostoru velikosti 4x4 m s potrebno opremo,
  • srečanja s potencialnimi investitorji,
  • splošno promocijo v vseh komunikacijskih sredstvih, ki bodo to dopuščala (intervjuji, PR članki, spletna stran, napoved na novinarski konferenci pred sejmom, družbeni mediji),
  • zgodbe o uspehu že uveljavljenih start-up podjetij,
  • srečanje in izmenjava izkušenj z največjimi tehnološkimi podjetji in državnimi institucijami  (npr. Microsoft, Telekom Slovenije, Ministrstvo za javno upravo RS …),
  • osebno svetovanje pri vaši poslovni ideji z najboljšimi mentorji iz prakse.


Izbrana podjetniška ekipa natečaja iFEEL start-up zagotovi svoje izdelke, storitve in prisotnost na sejmišču ter izkoristi potencial sejma. Vse izbrane mlade podjetnike in inovacije bodo posebej predstavili na uradni spletni strani sejma in partnerjev.

Rok za oddajo prijave na natečaj je 16. avgust 2017. 
 

 

Pomočnica na projektih Start:up Slovenija
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.