Predstavi se mreži znanih nemških korporacij

Dne 14. januar 2021 objavil Start:up Slovenija
 

V tvojem podjetju razvijate ali ste razvili novo tehnološko rešitev na področju INDUSTRIJE 4.0 (avtomatizacija in robotizacija, simulacija, analiza podatkov, senzorske tehnologije, proizvodne tehnologije) ali na področju PAMETNIH MEST (mobilnost in logistika, energija, gradnja in zgradbe, geo-podatkovne storitve, okolje in trajnostne tehnologije)?
 

Skupaj s Pomurskim tehnološkim parkom te vabimo, da  izkoristiš edinstveno priložnost in svojo rešitev predstaviš mreži svetovno znanih nemških korporacij!

 

Odprta sta dva poziva

V okviru programa sta trenutno odprta dva poziva. Rok prijave na področju PAMETNIH MEST/REGIJE je 31. januar 2021 pod koordinacijo nemškega partnerja in 10. februar 2021 na področju INDUSTRIJE 4.0 pod koordinacijo Pomurskega tehnološkega partnerja.

 

Kratka in nezahtevna prijava se odda v elektronski obliki. Vse do zaključka zbiranja prijav ti je osebje Pomurskega tehnološkega parka na razpolago pri izpolnjevanju oz. izboljšanju prijavne dokumentacije.

 

Možnost za sodelovanje s korporacijami in pospeševalniški program

Glede na prijave bodo korporacije opravile izbor najbolj zanimivih podjetij, katerim se bo dalo priložnost, da 22. aprila osebno predstavijo ponudbo za sodelovanje na predstavitvenem dogodku na Bavarskem oz. v primeru COVID-19 ukrepov preko virtualnega dogodka.

 

Od 3. marca naprej se bo izvajal pospeševalniški program, kjer se bo preko on-line delavnic in 1:1 mentorstva zainteresirana podjetja pripravljalo na predstavitev. Vsa podjetja, ki bodo izbrana s strani korporacij za sodelovanje, bodo vključena v »Test before invest« program, v okviru katerega bodo ekipe prejele pomoč pri izvedbi demonstracijskih projektov.

 

Te zanima, katere korporacije sodelujejo v programu? Kaj vse ponujajo in kako se prijaviti?

  • Več informacij o pozivu za INDUSTRIJO 4.0 najdeš tukaj.
  • Več informacij o pozivu za PAMETNA MESTA najdeš tukaj.
Značke
Industrija 4.0 Pametna mesta Pametne regije
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.