Poveži se z vodilnimi korporacijami

Dne 10. februar 2021
 

Želiš narediti večje korake naprej v tvojem poslu? Iščeš priložnosti za povezavo s korporacijami, nove naložbene možnosti in sodelovanje v odprtem inoviranju med startupi in korporacijami? V okviru programa InvestHorizon se je za mala in srednja podjetja odprla možnost za sodelovanje s korporacijami na posameznih industrijskih temah za boljše investicijske možnosti. Rok za prijavo se hitro izteka, časa imaš še samo do 17. februarja 2021.

 

Nove naložbene priložnosti

 

Iniciativa EUREKA je podpisala sporazum o odprtem inovacijskem sodelovanju z velikimi korporacijami. Gre za odlično priložnost za mala in srednja podjetja, ki ponuja vzpostavljanje partnerstev med MSP in korporativnimi naložbenimi skupinami v okviru programa InvestHorizon.

 

Želiš izboljšati svojo privlačnost za vhodne zasebne naložbe prek partnerstev s strokovnjaki na tem področju? Pridruži se programu, v okviru katerega imate mala in srednja podjetja ter novoustanovljena podjetja priložnost za sodelovanje s korporacijami, razvoj rešitev za specifične probleme v industriji, spoznavanje investicijskih možnosti, nova znanja in podporo na tej poti.

 

Vse aktivnosti so brezplačne.

 

 

Sodelovanje z velikimi korporacijami

 

V programu bo sodelovalo šest korporativnih partnerjev z izbranim naborom inovativnih MSP in novoustanovljenih podjetij iz svojih sektorjev glede specifičnih industrijskih tem:

  • Agbar (part of the Suez Group),
  • AVL List,
  • Enel,
  • Metsä Group,
  • Solvay
  • Telefonica-Wayra.

 

 

Pohiti z registracijo

Ne odlašaj predolgo. Registracija za sodelovanje v celotnem programu s korporacijami je možna do 17. februarja 2021 tukaj.


Hkrati pošlji obvestilo o registraciji na marusa.vidmar@gov.si.
 

Pred rokom za registracijo pa pošlji še svojo predstavitev oziroma "pitch deck".


Več informacij najdeš tukaj in pri skrbnici programa JIRP na marusa.vidmar@gov.si
 

Značke
EUREKA InvestHorizon Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.