Pomagajmo pripeljati Lean Startup Machine v Graz - drugi korak!

Dne 28. oktober 2015 objavil Stanislava Vabšek
 


Začenjamo nov krog promocije za dogodek Lean Startup Machine v avstrijskem Gradcu! Tokrat potrebujemo nekaj več kot 600 glasov in smo na dobri poti, glede na to, da je registriranih že čez 500 podpornikov. Tisti, ki bomo zbrali največ priporočil, bomo imeli tudi največj možnosti, da na loteriji zadanemo eno od dveh brezplačnih vstopnic. Če se nas bo odzvalo zadostno število, bo delavnica, ki jo želi v našo bližino pripeljati podjetniški inkubator iz Gradca Lab10, potekala od 5. do 7. februarja 2016.

 Oddajte svoj glas!

Vsi, ki se želite udeležiti delavnice Lean Startup Machine ali pa nam jo vsaj pomagati pripeljati v Gradec, vabljeni, da na spletni strani dogodka vpišete svoj e-mail naslov. Preusmerjeni boste na podstran, kjer se vam bo izpisal vaš osebni ”referral” link, ki ga nato delite v svoji skupnosti. Po e-mailu boste dobili še povabilo, da si na spletni strani dogodka ustvarite svoj račun (account) za dostop do lastnega ”dashboarda”, na katerem boste lahko spremljali, koliko novih podpornikov oz. ”refferals” ste pomagali zbrati s tem, ko ste delil svoj osebni link za ta dogodek.
 

Loterija in notranja prodaja vstopnic

Ko bomo zbrali nekaj več kot 600 glasov podpore, bodo organizatorji začeli z aktivnostmi za prodajo vstopnic. Najprej bo na vrsti loterija oz. žrebanje dveh brezplačnih kart, pri čemer bodo največ možnosti za zadetek imeli tisti, ki bodo zbrali največ priporočil. Nato bo sledila notranja prodaja oz. ”insider sale”, v kateri bo podpornikom na voljo  50% popust in bo cena vstopnice znašala 100 € namesto običajne cene 200 €. Pozneje pa bodo na voljo tudi ”early bird” vstopnice po ceni 150 €.
 

Iščejo se mentorji prostovoljci

Kolegi iz Gradca iščejo tudi mentorje, ki bi želeli kot prostovoljci (pro bono) sodelovati na dogodku. Pišite nam torej na info@startup.si, če bi se dogodka radi udeležili kot mentor, sicer pa oddajte svoj glas podpore in širite glas o Lean Startup Machine, ki želi priti v sosednji Gradec, med svojimi prijatelji, sodelavci, znanci …
 


 
 
 
 
 

 

Značke
LeanStartupMachine LSM Lean Startup Machine Lab10
Komuniciranje in pr Start:up Slovenija
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.