Podprimo novo slovensko Kickstarter kampanjo Kiff

Dne 20. oktober 2021
 

Mariborska podjetnika in študenta medicine, Žan Michel Žurga in Matej Žnidarič, sta pred nekaj urami zagnala svojo prvo Kickstarter kampanjo. Da njuno srce bije tudi za podjetništvo, sta pokazala z že nekaj projekti. Skupaj sta postavila spletni portal NajZdravnik.si za iskanje zasebnih zdravnikov, zobozdravnikov in zdravnikov s koncesijo. Matej pa je poleg tega še soustanovitelj Actimatch, družabno omrežje, ki spodbuja povezovanje in druženje podobnih ljudi, ter ustanovitelj Mentacube, v katerem so razvili serijo kock, ki spodbujajo matematične sposobnosti, urijo spomin, razvijajo glasbene sposobnosti in še kaj. 

 

Z inovativnim inhalatorjem na Kickstarter kampanjo

Sedaj pa sta predstavila svoj novi projekt na Kickstarterju - inovativni leseni inhalator za eterična olja - Kiff. Namen izdelka je pomagati ljudem pri odvajanju od kajenja in hkrati blažiti simptome, ki so povezani s stresnim načinom življenja, kot sta anksioznost in nespečnost.

 

Izdelek pa ni namenjen le tistim, ki želijo prenehati kaditi, temveč je primeren za vsakogar, ki uživa v naravnih aromah.

 

Kiff je dvodelen lesen inhalator za večkratno uporabo, ki omogoča hitro menjavo različnih bombažnih polnil. Kupec lahko na Kickstarter kampanji izbira med 4 različnimi aromami (sivka, črni poper, limonska trava in "fresh breeze"). Dodana vrednost inhalatorja Kiff je prav v tem, da je ročno izdelan iz slovenskega lesa. Glede na to da ima Slovenija dolgo tradicijo lesarstva, je bil les popolna izbira, tako z vidika dizajna kot tudi uporabnosti.

 

 

Glede razvoja izdelka pravita Žan in Matej: "Pri načrtovanju izdelka sva imela ves čas v mislih, da mora biti hkrati zabaven za uporabo kot tudi pozitivno vplivati na zdravje. Izbrana eterična olja so certificirana in aromaterapevtske kakovosti."

 

Podprimo ekipo

Cilj Žana in Mateja je predstaviti izdelek čim širši množici ljudi in nato nadaljevati z razvojem blagovne znamke Kiff.

 

Podprimo fanta in njuno Kickstarter kampanjo, da jima uspe doseči zastavljeni cilj in tako zbrati začetna sredstva za zagon proizvodnje izdelkov in za večjo prepoznavnost znamke v tujini.

 

Projekt lahko podpreš tukaj, lahko pa tudi deliš informacijo o projektu dalje, da doseže čim širši krog ljudi.

Značke
Kickstarter
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.