Podjetja izzivajo, mladi rešujejo! Prvi podjetniški izzivi čakajo na rešitve mladih po ‘delaj-vitko’ metodologij

Dne 15. januar 2015 objavil Stanislava Vabšek
 
Javna agencija SPIRIT Slovenija je v okviru novega projekta Izzivi mladim objavila osem izzivov petih podjetij, ki v svoje poslovanje želijo uvesti nove rešitve, ki bi jih mladi razvili po 'Delaj vitko' metodologiji. Prva podjetja, ki so pristopila k projektu - GoOptiKompas MTSMontessori Inštitut, Aviat in Viris, imajo tako možnost pridobiti inovativne sveže ideje. Mladim pa projekt omogoča razvijanje novih spretnosti za osebni in poklicni razvoj ter možnost spoznati potencialne bodoče delodajalce.
Pogoji sodelovanja

SPIRIT Slovenija k aktivnemu reševanju vseh 8 objavljenih izzivov vabi vse dijake, študente, iskalce prve zaposlitve in brezposelne oz. vse mlade med 15. in 29. letom. Prvi sklop pilotnih delavnic za mlade bo potekal med 22. in 30. januarjem 2015 v Ljubljani, sicer pa se bodo tovrstne aktivnosti sodelovanja podjetij in mladih vrstila skozi vse leto, v vseh regijah. Delavnice za sodelujoča podjetja in udeležence bosta vodila Matej Golob in Lojze Bertoncelj iz podjetja 30Lean, oba izkušena startup mentorja in uveljavljena strokovnjaka za vitko inoviranje.
 

Prijava in dodatne informacije

Udeležba je brezplačna, potrebna pa je predhodna prijava na spletni strani, kjer so tudi podatki o vseh sodelujočih podjetjih in njihovih izzivih. Prijave je treba oddati čimprej, najpozneje pa do torka, 20. januarja 2015. Za več inofrmacij pišite na izzivimladim@spiritslovenia.si. V prijavnem obrazcu poleg oddaje svojih podatkov izberite še 2 do 3 izzive, pri katerih bi želeli sodelovati. Delavnice se lahko udeležite samostojno ali z že oblikovanim timom.
 

Povezave


 
Značke
SPIRIT Slovenija Izzivi mladim
Komuniciranje in pr Start:up Slovenija
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.