Podim letos v digitalni obliki. Sprejmimo novo realnost skupaj!

Dne 14. april 2020
 

Podim se je v zadnjem desetletju razvil v najvplivnejši startup & tehnološki dogodek v regijah Alpe-Adria in Zahodnega Balkana, kjer se vsako leto zbere 1000 predstavnikov startupov & scaleupov, investitorjev, predstavnikov korporacij in drugih deležnikov startup ekosistema.

 

Trenutne razmere z virusom SARS-CoV-2 bodo letos onemogočile izvedbo Podima v obliki, kot smo jo poznali doslej – v živo. Potrebne bodo spremembe. A Podim vsekakor bo! Tokrat v digitalni preobleki.

 

Zahvaljujoč inovativni tehnologiji platforme Hopin se bodo združili vsi elementi dogodka na enem mestu. Hopin bo virtualno prizorišče, kjer boste našli vse prenose predavanj, okroglih miz, srečanj, vsebinska “deep dive” srečanja z mentorji, virtualni expo s startupi in partnerji, demo dan in nenazadnje tudi virtualni mreženjski koktejl.

 

Tudi online sklepanje poslov med izbranimi startupi & scaleupi, investitorji in izvršnimi direktorji korporacij bo omogočeno in to, kot že leto poprej, s pomočjo spletne platforme Podim Deal Room.

 

Letošnjo digitalno izvedbo konference, naslovljeno kot Podim DX, so podprli že številni podjetniki, predstavniki korporacij in drugi deležniki startup ekosistema.

 

Miha Pahulje, član uprave Zavarovalnica Sava, je povedal:

V Zavarovalnici Sava pozdravljamo hitro transformacijo in hkrati drzno potezo organizatorjev Podima. Tudi v luči slogana #nikolisam z veseljem nadaljujemo naše partnerstvo, saj tudi sami verjamemo, da so spremembe priložnost in da lahko samo s sodelovanjem in drznim pristopom na dolgi rok zmagamo. Let's go digital, let's go Podim DX!

Jure Mikuž, partner sklada tveganega kapitala South Central Ventures, pa dodal: 

 

Investirali smo med prejšnjo finančno krizo in tudi med tokratnim obratom krivulje navzdol bomo ostali ob svojih partnerjih ter iskali nove investicije. Dolgoročna strategija vseh deležnikov ekosistema je edini način, da lahko preskočimo kratkoročne ovire in razvijemo nove tehnologije za prihodnost. Podim, naj bo v izvirni obliki ali preko spleta, mora ostati ključni del tega.

Sprejmimo novo realnost skupaj. Postanite del skupnosti Podima 2020!

 

Preberite več 

 

 

 

Značke
Podim Digitalna izkušnja Startup Scaleup Investitor Predstavniki korporacij
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.