PODIM konferenca v družbi najboljših v Evropi

Dne 5. september 2018
 
EU-Startups je izdal seznam najboljših tehnoloških in start-up dogodkov, med katerimi je prvič tudi Podim konferenca. Sredi maja bo PODIM konferenca, ki velja za najpomembenjši tovrstni dogodek v tem delu Evrope, v Maribor znova privabila več kot 800 start-upov, vlagateljev, korporativnih partnerjev ...


Živahna jesen start-up dogodkov in konferenc se sicer obeta, nadaljevala se bo preko nekoliko manj aktivne zime do prav znova pestre pomladi. Prav te dni Stockholm gosti me Convencion, ki prikazuje prihodnosti skozi prizmo tehnologije, umetnosti in dizajna. Sredi meseca bo v nemškem Kölnu StartupCon, z več kot 10.000 udeleženci največja nemška start-up konferenca, konec meseca in začetek oktobra pa bo v bavarskem Münchnu, tudi pod vtisom tradicionalnega Oktoberfesta, tridnevna start-up konferenca Bits & Pretzels. Sredina oktobra je v Dublinu rezervirana za SaaStock, ki podjetjem omogoča medsebojno izmenjavo izkušenj na ravni B2B.

Svojevrstna "tržnica" za financiranje evropskoih digitalnih podjetij v vseh fazah razvoja je NOAH Conference konec oktobra v Londonu. Začetek novembra je rezerviran za Web Summit, ki bo v Lizbono letos privabil več kot 70.000 udeležencev in več kot 15.000 podjetij, kar dogodek nesporno uvršča na vrh lestvice največjih tehnoloških konferenc na svetu.

Digitalne inovacije na nepremičninskem trgu bo konec novembra na Dunaju predstavil dogodek Future: PropTech, poznavalce umetne inteligence kibernetske varnosti, samovozečih avtomobilov ... pa bo zadnji dan novembra in prvi dan decembra v estonskem Talinu združil Robotex International. Letošnjo sezono tehnoloških in start-up dogodkov bo 4. in 5. decembra v Helsinkih zaključila Slush, konferenca, ki je lani z več kot 20.000 udeleženci postala največji podjetniški dogodek na severu Evrope.
 
Značke
Podim Konferenca Start-up Dogodki Seznam dogodkov
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.