PODIM 2022 že 42 leto nadaljuje svoje poslanstvo

Dne 10. februar 2022
 

Približuje se eden najvplivnejših startup in tehnoloških dogodkov v Srednji in Vzhodni Evropi PODIM, ki poteka v Sloveniji, natančneje v Mariboru, in povezuje startupe, investitorje, korporacije, metorje in ugledne govorce iz celega sveta. V koledarčku si označite termin med 16. in 18. Majem 2022. 

 

Podim se je transformiral iz enkratnega dogodka v veliko več…

V luči globalnih sprememb in želji zadovoljiti potrebe udeležencev, je nastal Podim Loop. Celoletno dogajanje, ki predstavlja kombinacijo najboljšega iz obeh svetov - fizičnega in digitalnega.

 

Njegovi temeljni elementi so:

  • trodnevni dogodek, ki predstavlja vrhunec celoletnega dogajanja: Podim summit, 16. - 18. maj 2022,
  • številni dogodki, kot so Bootcamp, Demo dan, Satellite in mreženjski dogodki, potovanje v London,...
  • startup & scaleup katalog
  • katalog investitorjev 
  • platforma Deal Room, namenjena poslovnim sestankom in mentoriranju startupov.

Več o Podim Loopu izvete tukaj.

 

PODIM vstopnice so do 15. marca na voljo po Early Bird ceni

PODIM vstopnice so že na voljo, do 15. marca jih je možno kupiti po nižji “early bird” ceni, saj organizatorji želijo nadgraditi svoje podpornike, ki komaj čakajo, da se PODIM izkušnja ponovno začne.

 

Vstopnico lahko naročite tukaj

 

Osrednji dogodek bo letos spet v živo 

Osrednji dogodek, Podim Summit, bo letos ponovno v Mariboru pozdravil udeležence tudi v živo. Število mest bo omejeno, zato v kolikor načrtujete svoj prihod, pohitite z rezervacijo vstopnice. 

 

Chipolo na PODIMU

 

Podim odpira vrata tudi novim partnerjem

V kolikor menite, da lahko Podim prispeva tudi k doseganju vaših poslovnih ciljev, se še vedno lahko priključite kot partner ter tako sooblikujete Podim 2022. S partnerstvom pridobite številne priložnosti za predstavitve in povezovanje. Še bolj pomembno pa, dogodek je lahko priložnost za nov inovacijski zagon v vašem podjetju. Podjetja se namreč vedno bolj usmerjajo v prebojne inovacije, ki presegajo meje njihovega jedernega posla. V ta namen ciljno gradijo ekosistem inovacijskih partnerjev, v okviru katerega so startup & scaleup podjetja pomemben deležnik. Se prepoznate v tem?

 

Številna podjetja pa Podim izkoristijo tudi kot inovacijski “teambuilding” za nabiranje motivacije, inspiracije, učenje in povezovanje z deležniki mednarodnega startup ekosistema. 


Če želite preveriti kakšne so vaše možnosti za sodelovanje s Podim 2022, pišite na info@podim.org in rezervirajte spoznavni klic.

 

###
Vsebinsko podporo za prejemnike finančnih produktov P2, SK75 ali SI-SK po shemi "de minimis" sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) v obdobju od 2018 do 2023 v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.

 

 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.