Platforma SEOVISOR na voljo tudi za marketinške aktivnosti v ZDA

Dne 19. december 2016
 


SEOVISOR, inovativna platforma na področju optimizacije za spletne iskalnike (SEO), ki vključuje številne inovativne koncepte v industriji iskalnega marketinga, je odslej na voljo vsem malim in srednjim podjetjem ter startupom, ki ciljajo na ameriški trg. Produkt, ki je dobil tudi investicijo SK75 Slovenskega podjetniškega sklada, rešuje problem spremljanja dinamike spletnih trgov, in sicer veliko ugodneje, kot denimo velika podjetja plačujejo za te namene.
 


 

Zakaj je SEO težaven za manjša podjetja?

Spremljanje dinamike spletnih trgov predstavlja za mala in srednje velika podjetja številne težave. Še posebej, ko pridemo do spletnih iskalnikov, prek katerega končni kupci iščejo produkte oz. rešitve za svoje težave. Neplačani zadetki spletnih iskalnikov so za podjetja izredno pomembni, saj predstavljajo večino prometa, ki pride iz spletnih iskalnikov.
 
Večina malih in srednje velikih podjetij nima na voljo potrebnih informacij in razvitih poslovnih procesov, ki bi jim omogočili doseganje visokih uvrstitev na spletnih iskalnikih. Platforma SEOVISOR predstavlja rešitev za omenjeni problem, in to le za delček cene, ki jo sicer velika podjetja plačujejo v ta namen. Tako lahko podjetniki izboljšajo svoje s spletom povezane poslovne procese in povečajo svojo digitalno konkurenčnost, ob lansiranju platforme SEOVISOR za ameriški trg pojasnuje Goran Krajačič, direktor podjetja SEOVISOR.
 

Funkcionalnosti platforme SEOVISOR 

Platforma je načrtovana tako, da je enostavna za uporabo in je namenjena marketinškim oddelkom za izboljšanje njihovih SEO procesov z naslednjimi funkcionalnostmi: spremljanje uvrstitev v spletnih iskalnikih, spremljanje svežih objav, spremljanje omemb blagovne znamke, spremljanje socialnih signalov in spremljanje trga ter konkurence.
 
Če so torej vaš ciljni trg ZDA, lahko SEOVISOR brezplačno preizkusite na naslovu: http://www.seovisor.com. Na brezplačen preizkus SEOVISOR orodja za slovenski trg pa se prijavite na naslovu http://www.seovisor.com/prijava-za-slovenski-trg/
 
- - - 

Kontaktna oseba za več informacij:
Goran Krejačič, direktor podjetja SEOVISOR
M: ++386 31582686
E: press@seovisor.com
 

 

Značke
SEOVISOR SK75
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.