Pioneers Festival išče najboljše start-upe na Balkanu! Prijave do 31. avgusta 2015

Dne 16. avgust 2015 objavil Stanislava Vabšek
 

Do ponedeljka, 31. avgusta, se lahko prijavite na tekmovanje za inovativna star-up podjetja Pioneers of the Balkans, ki ga organizira - Pioneers Festival iz Dunaja, eden največjih mednarodnih start-up dogodkov ter ”networking” partner Iniciative Start:up Slovenija. Organizatorji so našteli vsaj 8 razlogov, zakaj se jim pridružiti, zagotovo pa jih je še nekaj več ...Na večerjo z Urško Seršen iz Bellabeata

Med vsemi, ki boste pohiteli in svoje prijave oddali do četrka, 20. avgusta, bodo organizatorji izžrebali srečnega dobitnika prav posebne nagrade - večerjo z ustanoviteljico uspešnega hrvaško-slovenskega start-upa Bellabeat Urško Sršen in očetom najhitrejšega električnega avtomobila oz. ustanoviteljem podjetja Rimac Automobili.

 
 

Več informacij tudi na roadshow dogodkih

Vse informacije o prijavi, poteku natečaja in nagradah najdete na spletni strani http://pioneersofthebalkans.io/. Z organizatorji in predstavniki lokalnih balkanskih start-up središč se lahko srečate in pogovorite tudi na katerem od ”roadshow” dogodkov, ki bodo v mesecu avgustu potekali v Srbiji, Makedoniji, Bolgariji, na Kosovem in Hrvaškem ter v Črni gori.
 


 
 

 

Značke
Startup Sauna
Komuniciranje in pr Start:up Slovenija
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.