P&G Challenge ali kako se lahko povežete z eno največjih kozmetičnih multinacionalk

Dne 24. avgust 2015 objavil Stanislava Vabšek
 
Procter & Gamble (P&G), eno izmed največjih in najvplivnejših kozmetičnih podjetij na svetu, vabi start-upe iz CEE regije, da se prijavijo na P&G Challenge. Podjetje namreč išče inovativna tehnološka podjetja, ki lahko pomagajo pri izboljšanju kakovosti spletne nakupovalne izkušnje za mame, ki iščejo zanesljive in relevantne informacije in izdelke za nego otrok.

Kot nas je obvestil naš madžarski partner Invendor, P&G išče start-upe v CEE regiji, ki že imajo razvite produkte, s katerimi delujejo na enem od naslednjih področij:
  • zdravstvo in nega,
  • e-commerce,
  • finančne tehnologije oz. ”fintech”,
  • logistika,
  • mediji in komunikacije,
  • IT rešitve.


P&G lahko postane vaš kupec ali skupaj z vami razvije nov projekt

Glavni namen projekta P&G Challenge je priti v stik z inovativnimi mladimi podjetji iz CEE regije, ki postanejo njihovi dobavitelji, ali pa skupaj razviti oz. nadgraditi obstoječe rešitve start-upov tako, da bodo primerne za udeležbo v natečaju. Kaj natančneje lahko pričakujete od projekta, je razvidno iz spodnje slike:

 
 

Prijave do konca septembra

Prijavite se do 30. septembra 2015 tako, da pošljete eno stran s podatki na e-mail naslov: antonia.imre@invendor.hu, če pa imate še kakšno dodatno vprašanje, lahko Antonio pokličete na 00360 70 328 8573.  

 

Značke
P&G Challenge Procter & Gamble P&G
Komuniciranje in pr Start:up Slovenija
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.