Brezplačno analiziraj tvoj tim z orodjem Quantifly mini

Dne 28. januar 2022 objavil Anemari Pediček
 

Te zanima kako te vidijo sodelavci? Želiš odkriti svoje slepe pege, močne točke in priložnosti za izboljšave? Se kot vodja ekipe ali direktor podjetja sprašuješ, kdo v vaši ekipi bi bil najboljši vodja prodaje, na vrsti za napredovanje ali na katerem področju je ekipa najšibkejša?

 

Podjetje CirrioSoft, d.o.o., ki se ukvarja s trženjem in razvojem kadrovske analitike ter diagnostike je razvilo novo spletno orodje Quantifly mini, ki ti pomaga pri analizi tvojega tima. S pomočja orodja boste lahko zajeli medsebojne ocene kompetenc ter vlog zaposlenih.

 

Vsak sodelavec prejme individualno poročilo iz katerega so razvidne njegove slepe pege, največji doprinos in priložnosti za izboljšave. Orodje omogoča, da že v 1 uri pridobite celostno sliko o vašem timu.

 

Pri zasnovanju orodja je imela ekipa podjetja v mislih tudi zasebnost zaposlenih. Vsi vprašalniki, razen vprašalnika za samooceno so anonimni. Vprašalnik za oceno sodelavca ne omogoča identifikacije ocenjevalca, ne implementira nobenih metod za sledenje s klikom ali dostopom, sistem pa naključno pomeša odgovore različnih ocenjevalcev med seboj. Niti podatkovni inženirji podjetja ne morejo povezati posameznih odgovorov iz vprašalnika o oceni sodelavca s konkretno osebo.

 

Orodje brezplačno na voljo do konca januarja

Orodje quantifly mini lahko preizkusite do konca januarja brezplačno. Več o quantifly mini prebereš tukaj

 

Zakaj uporabljati quantifly mini?

Uporabite ga lahko za pripravo na najboljši letni razgovor do zdaj, načrtovanje kariernega razvoja sodelavcev v 2022 ali odkrivanje manjkajočih timskih vlog.


Deluje na podlagi vzajemnega anonimnega ocenjevanja, primerljivega z uveljavljeno metodo 360-stopinjskega ocenjevanja. To članom tima omogoča primerjavo med tem, kako se vidijo sami in kako jih vidijo sodelavci.

 

Oglej si video in spoznaj, kako deluje quantilfy:

 

 

Preizkusi quantifly mini

 

 

 

 

 

###

Vsebinsko podporo za prejemnike finančnih produktov P2, SK75 ali SI-SK po shemi "de minimis" sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) v obdobju od 2018 do 2023 v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.

 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.