»Office Hours« s pravnimi strokovnjaki družbe CMS Slovenija

Dne 24. november 2021 objavil Karmen Trs
 

Na prvem Start:up Slovenija »Office hours« 10. decembra bosta z vami dva vrhunska pravna strokovnjaka iz mednarodne pravne pisarne CMS: Saša Sodja in Robert Kordić.

 

Pohiti in rezerviraj svoj 30-minutni brezplačni svetovalni termin ter razreši največjo pravno dilemo, povezano s tvojim startup ali scaleup podjetjem. Na voljo je omejeno število terminov, ki se razdelijo po načelu »prvi pride, prvi melje«.

 

Kdo je Saša Sodja

 

Saša Sodja je odvetnica, ki že več kot desetletje s svojim strokovnim znanjem pomaga tako mednarodnim kot tudi domačim podjetjem reševati izzive na področju korporativnega, gospodarskega in davčnega prava. Ekipi CMS Slovenija se je pridružila v letu 2010, njena specialnost pa so transakcije in investicije, kjer njeno poznavanja davčnega/finančnega ozadja, ki si ga je pridobila v letih dela v mednarodnem revizorskem podjetju, poznavanje mehanizmov upravljanja podjetij, prestrukturiranji in skladnosti poslovanja zagotavljajo strankam celostno podporo.

 

Poleg tega vam Saša lahko svetuje pri preverjanju skladnosti poslovanja, analizi in sestavi različnih civilnopravnih pogodb in drugih, kot so prodajne pogodbe, zastopniške pogodbe, komercialni najemi, storitvene pogodbe.

 

Več o Saši najdeš na povezavi.

 

Rezerviraj termin

 

 

Kdo je Robert Kordić

 

Robert Kordić je pravni strokovnjak z več kot desetimi leti delovnih izkušenj, njegovi primarni področji pa sta področje varstva intelektualne lastnine in področje varstva konkurence.

 

Robert se je pravni pisarni CMS Slovenija pridružil v letu 2019 z bogatimi izkušnjami na področju varovanja intelektualne lastnine, vključno z blagovnimi znamkami, patenti, vprašanji avtorskih pravic, zaupnimi informacijami, varstvom podatkov in modeli, saj je med drugim vodil oddelek za industrijsko lastnino Urada RS za intelektualno lastnino in je v svojem mandatu aktivno sodeloval pri pripravi zakonov ter predpisov EU.

 

V sklopu transakcij je odgovoren tako za skrbne preglede intelektualne lastnine kot za postopke povezane s konkurenčnim in protimonopolnim pravom. Svetuje strankam iz številnih sektorjev s posebnim poudarkom na medicinskih in drugih naravoslovnih znanostih, telekomunikacijah in medijih.

 

Več o Robertu najdeš na povezavi.

 

Rezerviraj termin

 

 

O CMS

CMS je globalno pravno podjetje z več kot 70 pisarnami v več kot 40 državah in več kot 4.800 odvetniki po vsem svetu. Slovenska pisarna je odprla svoja vrata v 2008, natančneje v Ljubljani. Združuje pravne strokovnjake z večletnimi izkušnjami z delom za tuja in domača podjetja. Pokrivajo različne pravne sisteme in panoge. Več o CMS najdeš tukaj.  

 

DATUM: Petek, 10. decembra, 10.00 - 12.00

FORMAT: 30 min online svetovalni termini

 

Izkoristi priložnost!

 

Rezerviraj termin

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.