Odprte so prijave na program GROWdigital 2023

Dne 15. marec 2023
 

Si prejemnik sredstev P2, SK75 ali SI-SK in iščeš dodatno znanje na področju digitalnega marketinga? Prijavi se v brezplačni program GROWdigital z vrhunskimi predavatelji in mentorji ter tako svoje mlado podjetje obogati strategijo digitalnega marketinga, podprto z merljivimi rezultati.

 

Program GROWdigital je sestavljen iz 4-ih skupinskih izobraževanj s področja digitalnega marketinga in individualnega strokovnega svetovanja, kjer boste lahko dobili pomoč pri konkretni izdelavi strategije nastopa na digitalnih kanalih. Namenjen je startupom, ki ste prejeli spodbude Slovenskega podjetniškega sklada in je za vas popolnoma brezplačen.

VEČ INFORMACIJ O PROGRAMU

PROGRAM

1. del programa: brezplačna skupinska izobraževanja

Program GROWdigital bo vključeval sklop štirih skupinskih izobraževanj, kjer vam bodo naši vrhunski predavatelji podali temeljno znanje s področja digitalnega marketinga. Izobraževanja bodo potekala po naslednjem urniku:

 

 

Naslov izobraževanja Predavatelj Datum in ura
Uvod v digitalni marketing Marko Penko 14.4.2023, 9.00-13.00
Oglaševanje na Google-u Marko Penko 21.4.2023, 9.00-13.00
Oglaševanje na Facebook-u in drugih družbenih medijih Marko Sekulić 12.5.2023, 9.00-13.00

Spletna analitika in merjenje doseganja ciljev

Marko Penko

19.5.2023, 9.00-13.00

 

Izobraževanja bodo potekala hibridno: lahko se pridružiš v živo v Ljubljani ali online. Vsako izobraževanje bo vsebovalo:

  • teoretični del (2,5 ure), kjer boste pridobili temeljno teoretično znanje,
  • praktični del * (1,5 ure), kjer boste s pomočjo predavatelja delali na vaših primerih.

* Opomba: praktični del bo izveden v živo po koncu teoretičnega dela.

 

Izobraževanja bodo popolnoma prilagojena za podjetje kot je tvoje – ki je v začetnih fazah in, ki ima mednarodne ambicije.

 

Skupaj je udeležba v programu omogočena 20 podjetjem, po 2 udeleženca na podjetje. Prednost imajo tisti, ki se prijavijo prej, do zapolnitve mest.

 

Predavanja bosta vodila strokovnjaka Marko Penko in Marko Sekulić.

 

Prijava na brezplačna izobraževanja


Prijaviš se lahko preko emaila na maja.fortuna@mladipodjetnik.si ali pa z izpolnitvijo obrazca, ki ga najdeš na povezavi

 

VEČ INFORMACIJ O PROGRAMU

 

2. del programa: brezplačni individualni treningi

Kot prejemniku sredstev P2, SK75 ali SI-SK vas poleg zgoraj naštetih izobraževanj vabimo tudi k vključitvi v drugi del program GROWdigital, kjer boste v okviru individualnega svetovanja prejeli brezplačno celovito pomoč pri izvajanju digitalnega marketinga.

 

Rok za prijavo je 24.3.2023


Brezplačno individualno svetovanje bo zajemalo konkretno izdelavo strategije nastopa na digitalnih kanalih, vključno z:

  • izborom optimalnih digitalnih kanalov,
  • podporo pri oblikovanju marketinških sporočil za različne oglase (oblikovanje oglasov, priprava vsebin za oglase ipd.)
  • podporo pri nastavitvi in zagonu akcij digitalnega marketinga,
  • nastavitve analitike in merjenje ciljev digitalnega marketinga.


Z individualnim svetovanjem ti želimo pomagati, da konkretno povečaš število generiranih “leadov” in prodajo preko digitalnih kanalov, prav tako pa tudi izboljšaš svoja prodajna gradiva in pristope na digitalu.


V okviru programa GROWdigital ti pripada od 10 do 30 ur brezplačnih individualnih treningov z enem izmed izbranih mentorjev. Prednost pri prijavi in pri izbiri mentorja imajo tisti, ki se prijavijo prej, do zapolnitve mest.


Na voljo bosta strokovnjaka Marko Penko in Marko Sekulić.

 

Prijava na brezplačne individualne treninge


Prijaviš se lahko preko emaila na maja.fortuna@mladipodjetnik.si ali pa z izpolnitvijo obrazca, ki ga najdeš na povezavi

 

Rok za prijavo je 24.3.2023

VEČ INFORMACIJ O PROGRAMU

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.