Novo podjetje Marka Fileja bo kmalu zagnalo kripto ”crowdsale”, podpira pa ga tudi legendarni Roberto Carlos!

Dne 29. september 2017 objavil Stanislava Vabšek
 Marko Filej je s pomočjo investicije SK75 Slovenskega podjetniškega sklada najprej zagnal spletno platformo Trainers4me za hitro in enostavno iskanje športnih trenerjev. Nato je skušal globalni preboj doseči s spletno telovadnico OnlineGym4me.com, ki jo je podprla tudi srbska teniška zvezdnica Ana Ivanović. In če gre v tretje rado, potem se lahko nadejamo, da bo globalni uspeh požela SportyFi - decentralizirana platforma za investicije v mlade športne upe oz. ekosistem za športne investicije in financiranje, s katero je Marko Filej tokrat prepričal nogometno brazilsko legendo Roberta Carlosa, ki bo zagotovo v veliko podporo pri promociji načrtovane kampanje za množično financiranje s kripto žetoni. 

Start-up SportyFi bo sredstva za zagon in razvoj svoje platforme 14. novembra 2017 zbiral prek ICO (Initial Coin Offering) oz. množičnega financiranja s kripto kovanci. Kot pravi Marko Filej, ki je podjetje SportyFi ustanovil v Londonu, je prišel čas, da se spremeni način financiranja v športu s pomočjo blockchain tehnologije, ki predvsem v svetu start-upov doživlja pravi razmah.

Problem, ki ga naslavlja najnovejši Filejev start-up podvig, se nanaša na visoke vstopne ovire - tako za profesionalne športnike kot tudi za majhne vlagatelje. Še posebej mladi športniki na začetku svoje poti se soočajo z velikimi težavami, ko gre za financiranje njihovih treningov in udeležbo na dogodkih po vsem svetu. Enako pa velja za številne športne klube in druge športne organizacije, ki se soočajo s hudimi finančnimi in likvidnostnimi težavami. 

Po besedah enega od svetovalcev v projektu  - profesorja Mitje Ruzzierja, bo SportyFi omogočil revolucijo v načinu finanicranja športa, saj bo na novo definirala razvoj mladih in perspektivnih športnikov ter športnih projektov.

Več informacij o projektu in načrtovanem ICO najdete na sportyfi.io!


 

 

 

Značke
SportyFi ICO Kriptovalute
Komuniciranje in pr Start:up Slovenija
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.