Nominiraj kandidata za prestižno nagrado Slovenski start:up leta 2022

Dne 14. april 2022 objavil Anemari Pediček
 

Letos že petnajstič zapored iščemo startup, ki nas bo s svojimi dosežki, dejanji, ugledom in razvojnim potencialom prepričal ter osvojil prestižni naziv Slovenski start:up leta. Ali že imaš v mislih koga, ki bi lahko zasedal zmagovalno stopničko?

 

Z nagrado Slovenski start:up leta si vsako leto prizadevamo nagraditi in izpostaviti ambasadorje slovenskega start-up podjetništva. Želimo si opozoriti na tiste ekipe, ki s svojimi dosežki, močjo, dejavnostmi in razvojem predstavljajo novo generacijo najbolj inovativnih slovenskih podjetnikov, zato vam prosimo, da nam tudi letos pomagate pri izbiri pravega. Vaša naloga je, da do 26. aprila 2022, nominirate tisto start-up podjetje, ki si zasluži nagrado Slovenski start:up leta.

 

NOMINIRAJ SVOJEGA KANDIDATA

 

V finale gre 5 startupov

V finale se bo uvrstilo 5 startup podjetij, ki se bodo glavni ocenjevalni komisiji predstavili 2. junija. To bodo podjetja, ki bodo prejela najboljše ocene med vsemi nominiranimi. Vse prejete nominacije bo obravnaval nominacijski odbor, ki ga bodo sestavljali predstavniki Start:up Slovenija in drugi aktivni člani slovenskega start-up ekosistema. Vsak član nominacijskega odbora v prvem koraku odda svoj glas, nato pa razvrsti pet nominirancev s skupnega seznama, pri čemer ne more glasovati za svojega kandidata za nagrado.

 

Zmagovalca bomo slavnostno razglasili 21. junija v Ljubljani.

 

Člani ekosistema v akcijo, nominirajte svojega favorita!

Če delujete v organizaciji, ki se ukvarja s pospeševanjem start-upov (inkubatorji, tehnološki parki, pospeševalniki, družbe tveganega kapitala, start-up mediji, javne agencije in skladi...), vas vabimo, da do torka 26. aprila 2022, nominirate svojega favorita oziroma eno start-up podjetje, ki si zasluži osvojiti naziv Slovenski start:up leta.

 

Katera podjetja lahko nominirate?

Za naziv Slovenski start:up leta se lahko potegujejo start-up podjetja, ki izpoljujejo naslednje pogoje:

  • Podjetje je bilo ustanovljeno v Republiki Sloveniji, jedrna ekipa deluje v Sloveniji.
  • Podjetje na skrajni rok nominacije ni starejše od 3 let.
  • Na datum nominacije podjetje še ni prejelo večje A investicijske runde.
  • Nominirano podjetje je o nominaciji obveščeno in se z njo strinja.

 

Pogoji sodelovanja in kriteriji za ocenjevanje

Več informacij o procesu nominacije, pogojih sodelovanja in kriterijih za ocenjevanje najdete tukaj.

 

Imate dodatno vprašanje ali potrebujete informacije glede postopka nominacije? Nikar ne čakajte in nam pišite na info@startup.si .

 

NOMINIRAJ SVOJEGA KANDIDATA

 

 

Rok za oddajo nominacije je 26. april 2022!

 

Organizatorji

Nagrado organizira Start:up Slovenija v soorganizaciji Slovenskega podjetniškega sklada, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 

 

###

Vsebinsko podporo za prejemnike finančnih produktov P2, SK75 ali SI-SK po shemi "de minimis" sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) v obdobju od 2018 do 2023 v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.

 

Značke
Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Evropski sklad za regionalni razvoj Sklad skladov Startup Plus
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.