Nominacije za prestižne Central European Startup Awards so odprte! Predlagajte svoje start-up heroje in junakinje

Dne 15. september 2016 objavil Stanislava Vabšek
 

Slovenija tudi letos sodeluje v prestižnem tekmovanju Central European Startup Awards, ki nagrajuje in promovira najboljša start-up podjetja, posameznike in investitorje v osrednji Evropi (Avstrija, Poljska, Češka, Slovaška, Romunija, Bolgarija, Madžarska, Srbija, Hrvaška in Slovenija). V Iniciativi Start:up Slovenija v sodelovanju z ABC pospeševalnikom in drugimi deleženiki ekosistema ravno pripravljamo seznam nominacij. Ne glede na to pa ste prav vsi, ki poznate, spremljate ali ste del slovenske start-up scene, vabljeni, da oddate svoje nominacije v 12 tekmovalnih kategorijah!
 

Kako poteka tekmovanje?

1. Odprtje spletnih nominacij: vsakdo lahko nominira podjetje, posameznika ali organizacijo iz start-up ekosistema v vseh 12 kategorijah.

2. Po zaprtju spletnih nominacij se za vsako posamezno državo, v sodelovanju z nacionalnimi partnerji in podporniki tekmovanja, pripravi seznam ”uradnih” nominirancev. Hkrati se pozove vse – vrstnike, prijatelje, sodelavce, družino ... skratka vse, ki poznajo, spremljajo ali so del slovenske start-up scene, naj prek spleta glasujejo za svoje favorite v vseh 12 kategorijah.

3. Nacionalne zmagovalce izbere žirija, v kateri je najmanj pet članov, in to v vsaki posamični kategoriji. Glas ljudstva šteje kot glas enega člana žirije. Po razglasitvi zmagovalcev na nacionalni ravni se odpre spletno glasovanje še na regionalni ravni.

4. Končne zmagovalce na regionalni ravni, med vsemi nacionalnimi prvaki, izbere ugledna mednarodna žirija. Tudi pri tem izboru se glas ljudstva šteje kot glas enega izmed članov žirije.

5. Končni zmagovalci v vseh 12 tekmovalnih kategorijah bodo slavnostno razglašeni na ”Grand Finale” dogodku, ki ga bo letos v Ljubljani gostil ABC pospeševalnik. Držimo pesti, da bodo med njimi tudi start-up heroji in junakinje iz Slovenije!

 

Časovnica

 

 
Vse informacije o tekmovanju, kategorijah, žiriji in druge podatke najdete tukaj.
 

 

Značke
CESA 2016 Central European Startup Awards
Komuniciranje in pr Start:up Slovenija
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.