Nlaw išče pripravnike in pripravnice s področja prava

Dne 4. februar 2022
 

Nlaw išče (več) pripravnic in pripravnikov. Na nejc@nlaw.co pošlji CV in motivacijsko pismo, risbo ali film. Všeč so jim zanimive in nestandardizirane vloge. Pokaži, kaj od njih pričakuješ in kaj boš prinesla/prinesel.

 

Kaj in kdo je Nlaw?

Nlaw je odvetniška družba s pisarnama v Ljubljani in Zagrebu. Njihove stranke so gospodarske družbe, vlagatelji in zagonska podjetja. Večina njihovega dela so prevzemi in združitve, naložbe v zagonska podjetja, financiranja in druge gospodarske zadeve!

 

Ne ustrašijo se nobenega pravnega izziva ali pravne bitke, včasih oblečejo celo odvetniško togo.

 

Nlaw je star 5 let, njegova ekipa pa v povprečju 32 let. Kljub mladosti imajo veliko kilometrine in pogosto delajo na mednarodnih transakcijah.

 

Trenutno je točno polovica deklet in polovica fantov. Obožujemo rastoča podjetja in pravo. Radi se šalijo in jedo dobro hrano. Razen takrat, ko morajo biti 100% resni.

 

Kaj pričakujejo od tebe?

  • Želijo, da boš pri njih veliko delal(a), se še več naučil(a) in kmalu samostojno pomagal(a) strankam dosegati poslovnecilje. 
  • Pomembno jim je, da rad(a) raziskuješ ter iščeš najboljše možne pravne rešitve. Večina dela in komunikacije poteka v angleškem jeziku, zato ga moraš obvladati.
  • Večina Nlaw partnerjev je bila na moot court, erasmusu ali študiju tujini. To jim je všeč, ni pa pogoj.

 

Pričakujejo, da si že zaključil(a) magistrski študij prava ali da ga boš zaključil(a) tekom leta 2022.

 

Prijava

 

Kakšen bo tvoj delovni dan?

Za celotno obdobje pripravništva bo eden izmed Nlaw partnerjev tvoj glavni sodelavec in mentor. nlawyerji si urnik določajo sami v dogovoru s sodelavci. Imel(a) boš priložnosti delati od doma, iz pisarne v Ljubljani in v Zagrebu.

 

Nekateri raje delajo zgodaj zjutraj, drugi pozno zvečer.

 

Imel(a) boš priložnost sodelovati z vsemi nlawyerji in si pridobiti izkušnje na različnih področjih prava. Od prvega dne dalje boš delal(a) na aktualnih projektih.

 

Tvoj mentor bo tvoj najboljši prijatelj in največji kritik.

 

Enkrat tedensko imajo team meeting, na katerem so vsi - člani ljubljanske in zagrebške pisarne.

 

Kako se prijaviš?

Prijavi se na nejc@nlaw.co. Pošlji CV in motivacijsko pismo, risbo ali film. Všeč so jim zanimive in nestandardizirane vloge. Pokaži, kaj od njih pričakuješ in kaj bo tvoj prispevek.  

 

Rok za prijave je odprt, saj bodo v letu 2022 zaposlili več pripravnikov in pripravnic. Ko bodo zapolnili mesta, bodo razpis umaknili. Zato pohiti!


Odgovorili bodo vsem kandidatom in izbrane povabili k njim na kavo ali čaj, karkoli imate raje.

 

VEČ INFO IN PRIJAVA

 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.