Natečaj idej Proxima Ventures in plačano pripravništvo v stari Ljubljani

Dne 18. maj 2015 objavil Stanislava Vabšek
 
Si ustvarjalen entuziast z inovativno idejo, ki jo želiš uresničiti? Potrebuješ dodaten zagon in resurse? Proxima Ventures ti ponuja 3-mesečno plačano pripravništvo v starem mestnem jedru Ljubljane in obljubo, da boste skupaj uresničili prijavljeno idejo! Rok za oddajo prijav je 25.6.2015!Vabljeni vsi, ki želite aktivno sodelovati pri uresničitvi idej, pri tem pa imeti jasno vizijo, da iz njih nastane tržni produkt s pozitivnim vplivom na družbo.
 

Področja idej

Lahko obsegajo sledeče (veseli bodo tudi drugih predlogov):
- spletna aplikacija,
- mobilna aplikacija,
- mobilna igra,
- IoT rešitev,
- sharing economy storitev,
- rešitev družbenega problema,
- druga popularna techy & trendy storitev ali pa čisto nekaj novega, presenetljivega.
 

Izbor

Med prispelimi projekti bodo izbrali najprimernejše kandidate, s katerimi bo opravljen intervju. Predlagatelj z zmagovalnim projektom bo v svetlih prostorih organizatorja aktivno sodeloval pri razvoju in prodoru produkta na trg. Zadnji dan za prijavo je 25.6.2015 (in ne 25.5.2015, kot smo pomotoma zapisali v newsletter in eno od objav na Facebooku).
 

Potek dela

V obdobju treh mesecev od 15. 7. 2015 do 15. 10. 2015 z zaključkom v obliki Demo dneva – predstavitve napredka in produkta skozi delo kandidata.
 

Nudijo

Proxima Ventures bo k zmagovalnemu projektu prispevala znanje, pomoč in storitve v obliki plačanega pripravništva za 3 mesece, razvoja, resursov, prostora, licenc programske opreme in trženja. Vse skupaj v vrednosti 10.000 EUR. 

V projekt bodo vključeni člani ekipe, ki jo sestavlja: 7 razvijalcev, 2 načrtovalca in stratega, 2 oblikovalca, 1 3D oblikovalec, 1 prireditelj dogodkov in 1 marketing tekstopisec. Nekateri člani ekipe bodo na voljo tudi kot mentorji.
 

Cilj natečaja idej

Cilj Natečaja idej je, da z izbrano osebo sklenejo dolgoročno sodelovanje (zaposlitev), ki presega 3 mesečno obdobje, da skupaj razvijajo izbrani projekt in njihove druge produkte.

Prijavi se!
Značke
Natečaj idej Proxima Ventures Proxima Ventures Natečaj idej
Komuniciranje in pr Start:up Slovenija
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.