Settings = { cultureInfo: "sl-si", cookieUrl: "/sl-si/politika-piskotkov", };
 

Najboljše inovacije na enem mestu - 9. Slovenski forum inovacij

Dne 7. november 2014 objavil Stanislava Vabšek
 

SPIRIT Slovenija, javna agencija, vabi k udeležbi na osrednji nacionalni dogodek o inovativnosti – 9. Slovenski forum inovacij, ki bo potekal 12. in 13. novembra 2014 v Cankarjevem domu v Ljubljani.
 

Med najboljše inovacije se je v letošnjem letu uvrstilo 33 inovativnih proizvodov - med njimi tudi napredna polnilna postaja za električna vozila podjetja Etrel d.o.o. (na fotografiji), 10 inovativnih storitev in 4 inovativni poslovni modeli.

 

Najboljše inovacije na enem mestu

Poleg razstave 45 najboljših inovacij si boste lahko ogledali tudi otvoritev dogodka in slavnostno razglasitev najboljših inovacij v posameznih kategorijah, z začetkom 12. novembra, ob 10. uri. Vsem obiskovalcem bo omogočen prost vstop.
 

Priložnost za razvoj novih idej in sklepanje partnerstev

Že pred samim dogodkom lahko v okviru Poslovnega in tehnološkega stičišča rezervirate termin za brezplačna enourna srečanja s poslovnimi in tehnološkimi strokovnjaki. Spletne rezervacije terminov je možno oddati do vključno 10. novembra. Prijavite se
 

Pridobivanje novih znanj in izmenjava izkušenj

Na dogodku oba dneva potekajo tudi številna brezplačna predavanja in okrogle mize. Letošnja tematika je usmerjena k uveljavljanju pomena komercializacije kot temeljnega dejavnika inovacijskih aktivnosti. Programske vsebine bodo potekale vzporedno, v okviru Poslovno-inovacijskega  in Mednarodnega programa.
 
Del programskih vsebin je letos pripravljenih v sodelovanju z Javno agencijo za raziskovalno dejavnost (ARRS) v okviru akcije Odlični v znanosti 2013. Predstavitve znanstvenih dosežkov s področja tehnike so namenjene strokovni in laični javnosti ter podjetjem, ki jih zanimajo najnovejši dosežki s področja gradbeništva, materialov, kibernetike, računalništva, elektronike, strojništva, meroslovja in drugo.
 
Slovenski forum inovacij odpira vrata 12. in 13. novembra 2014 med 10. in 17. uro, v Cankarjevem domu v Ljubljani, kjer bo za vse obiskovalce vstop brezplačen. Več informacij: sfi@spiritslovenia.si
 

 
 

 

Značke
Forum inovacij Inovacije
Komuniciranje in pr Start:up Slovenija
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.