Najava razpisa P2 za subvencije mladim podjetjem

Dne 20. december 2012 objavil Stanislava Vabšek
 

Slovenski podjetniški sklad najavlja razpis P2 za leto 2013 za spodbujanje ustanovitve in zagona inovativnih podjetij s potencialom hitre rasti in razvoja
 
Enako kot v preteklih letih bo Slovenski podjetniški sklad tudi v letu 2013 objavil razpis P2 za subvencije za mlada podjetja, namenjene spodbujanju ustanovitve in zagona inovativno naravnanih podjetij s potencialom hitre rasti in razvoja. S ciljem sodelovanja in povezovanja ključnih programov za spodbujanje podjetništva bomo ponovno povezali tekmovanje Start:up leta in razpis za subvencije P2.
 
Sodelujoča podjetja si bodo lahko z dobro uvrstitvijo na nacionalnem tekmovanju Start:up leta priborila 25 točk od skupno 100 možnih točk v okviru razpisa P2 ter tako lažje dosegla potrebni prag 25 točk za uvrstitev v drugi krog ocenjevanja projektov. Poleg prisluženih točk v okviru tekmovanja Start:up leta bo v prvem krogu pomembna tudi višina vloženega lastniškega kapitala v start-up podjetje, ki priča o zaupanju ekipe in partnerjev v lastni potencial oziroma potencial ideje in podjetja. Za sodelujoče je pomembno, da je podjetje ustanovljeno v času od 1.1.2012 do 28.2.2013.
 
Samo najavo razpisa lahko najdete tukaj.

Komuniciranje in pr Start:up Slovenija
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.