Na romunsko Techsylvanio s 15 % popustom!

Dne 29. marec 2016 objavil Stanislava Vabšek
 

To pomlad bo Cluj-Napoca med 21. In 24. majem zbirališče za vodje in ustvarjalce v IT in tehnološki panogi. Razlog za to srečanje je Techsylvania, vodilni tehnološki dogodek v vzhodni Evropi, ki je hkrati tudi partner naše konference PODIM. Slovenski start-upi se dogodka lahko udeležijo s 15 % popustom, če uporabijo posebno promocijsko kodo PodimTech.
 


Vsako leto odlični govorci

Techsylvania bo letos na sporedu že trejič, znana pa je po odlični zasedbi govorcev, saj so vse od prvega dogodka bili povabljeni soustanovitelji, managerji in top profesionalci iz podjetij, kot so Google, Uber, Facebook, Twitter in Telenav, kot tudi investitorji in ustanovitelji start-upov.
 

Letos na odru soustanovitelj start-upa Prezi

Na odru Techsylvanije 2016 bodo Peter Halacsy, soustanovitelj in CTO podjetja Prezi, ene najinovativnejših programskih oprem za predstavitve; Andreas Ehn, bivši CTO podjetja Spotify, enega najuspešnejših startupov v globalni glasbeni industriji; pa tudi Marius Swart, globalni podjetniški direktor pri Coca-Cola Company. Spisek se nadaljuje z inovatorji in vizionarji v mednarodnem tehnološkem podjetnem sektorju.
 

Hackathon

Prva dva dni Techsylvanije sta posvečena hackathonu za nosljive in povezane naprave. Udeleženci bodo imeli priložnost ustvariti nove projekte s pomočjo naprav, kot so Oculus Rift DK2, Apple Watch in Parrot MiniDrone, najboljši projekti pa bodo nagrajeni.
 

Tekmovanje Startup Avalanche

Tech ekipe iz regije so prav tako vabljene, da se udeležijo prebojnega tekmovanja Startup Avalanche, kjer startupi v zgodnjih fazah rasti predstavijo svoj posel za prepoznavnost in nagrado. Imeli bodo 4 minute, da razložijo, in 2 minuti, da pokažejo potencial svojega produkta. Pridružite se startupom s celega sveta, ki bodo imeli priložnost pitchati poslovnim vodjem, investitorjem, medijem in internetu.
 

Kontakti

Oana Petrus
E-mail: media@techsylvania.co
Phone: +40 753 012 201
 
Spletna stran: http://techsylvania.co
Facebook: techsylvania in #techsylvania
Twitter: @techsylvania in #techsylvania
 
 


 
Značke
Kick-off Tekmovanje Tekmovanje Start:up Slovenija 2016 P2 SK75 SK200
Komuniciranje in pr Start:up Slovenija
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.