Na BIC poslovnem zajtrku o najnovejših trendih projektnega managementa

Dne 27. marec 2017 objavil Anja Kodra
 


V četrtek, 23. marca, je v Kristalni palači v organizaciji BIC-a, CorpoHuba, podjetja B2 in Microsofta, potekal poslovni zajtrk na katerem so udeleženci spoznali najnovejše trende Scrum, Agile project management in Power BI. 

Dober projektni management je en izmed glavnih stebrov vsakega podjetja. Na poslovnem zajtrku so udeleženci izvedeli, katera znanja, veščine (spretnosti) tehnike in orodja mora poznati dober project manager za dosego odličnih rezultatov in izpolnitev zahtev podjetja, strokovnjaki pa so odgovarjali tudi na njihova vprašanja. 

Udeležence so spoznali osnove vodenja projektov po metodi Scrum, vse o vitkem projektnem vodenju v začetni fazi projekta, ekonomskem spremljanju projektov s pomočjo Power BI ter vzpostavitvi sistema upravljanja s projekti. Dogodek se je zaključil  interaktivnim pogovorm z gosti in udeleženci, ki ga je vodil matej Golob, CorpoHub. 

Celotni program poslovnega zajtrka in prihajajoče dogodke BIC centra si lahko ogledate na spletni strani: http://www.bic-center.com/si/napovednik/koledar-dogodkov/?id=107&detail=1#sthash.JrFhONAU.dpuf. 
Pomočnica na projektih Start:up Slovenija
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.