MESI zaposluje! V svoje vrste vabijo aplikativnega inženirja.

Dne 16. november 2015
 
MESI je visokotehnološko zagonsko podjetje, ki razvija, izdeluje in trži medicinsko opremo na najštevilčnejšem zdravstvenem trgu - v primarnem zdravstvu. Uresničujejo svoj slogan 'Simplifying diagnostics' in s pristopom, osredotočenim na uporabnika, prinašajo izboljšave, svežino in odličnost že v več kot 25 držav. K sodelovanju vabijo samoiniciativno, odgovorno in organizirano osebo, ki bo opravljala delo aplikativnega inženirja.


O podjetju in delovnem mestu ...

MESI je eno najmlajših podjetij v Sloveniji s standardi vodenja kakovosti ISO9001 in ISO13485 in hitrim razvojem inovativnih medicinskih naprav, s katerimi se uveljavljajo na evropskem trgu. K sodelovanju vabijo samoiniciativno, odgovorno in organizirano osebo, ki bo opravljala delo aplikativnega inženirja. Glavne naloge delovnega mesta so:
  • Prilagajanje programske opreme izdelkov podjetja posebnim zahtevam trgov.
  • Priprava dokumentacije za registracijo izdelkov na posameznih trgih ter komunikacija z distributerji.
  • EC certifikacija/FDA registracija, ki vključuje vodenje procesa certifikacije, priprava specifične dokumentacije, spreminjanje izdelka za namene certifikacije in registracije.
  • Skrb za življenjski cikel izdelka na trgu, ki vključuje zbiranje informacij o izdelku, spremembe, odločanje o spremembah, testiranje in ponovna certifikacija.
  • Izvajanje kliničnih študij.
  • Vodenje procesa proizvodnje in skrb za kakovost proizvodov.
  • Izboljševanje proizvodnega procesa ter aplikacij, kjer je zaželeno znanje programiranja.
  • Priprava dokumentacije za izvoz izdelkov ter vodenje logistike.
Od kandidata pričakujejo odlično znanje angleškega jezika (pisno in govorno), znanje programskega jezika C in/ali drugi, dobro računalniško znanje, obvladovanje programskega paketa Office in poznavanje urejanja spletnih strani.

Zaželene osebnostne lastnosti kandidatov so inovativnost in timska usmerjenost, odgovornost, natančnost, dinamičnost, vztrajnost in samoiniciativnost. Zaželena je izobrazba iz področja elektrotehnike in lasten prevoz ter vozniško dovoljenje B kategorije.

Nudijo dolgoročno sodelovanje z mlado in perspektivno ekipo na medicinskem področju s sodelovanjem prek študentskega dela oz. dela za določen čas z možnostjo dolgoročnega delovnega razmerja ter plačilom po dogovoru.

Več o delu: http://www.mesimedical.com/about-us/jobs/#t

CV in motivacijsko pismo z izkušnjami pošljite na jobs@mesi.si s pripisom »Aplikativni inženir«.
 
Značke
MESI Startups Jobs
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.