MassChallenge te vabi v pospeševalni program v Izrael

Dne 10. januar 2020 objavil Mitja Sagaj
 

Novo leto že takoj na začetku ponuja odlično priložnost za tvoj posel. Še do 26. januarja 2020 imaš čas, da svoj startup prijaviš v pospeševalni program MassChallenge, ki bo potekal od aprila do julija v Jeruzalemu v Izraelu.

 

MassChallenge Israel išče inovativne startupe iz vseh industrij, prijavite pa se lahko če vaše podjetje še ni prejelo več kot 1 milijon ameriških dolarjev investicij in ustvari manj kot 1,5 milijona ameriških dolarjev letnega prometa.

 

Vrhunsko mentoriranje, udeležba na dogodkih, ...

Izbrane startupe, ti bodo znani do konca marca 2020, čakajo mentoriranje strokovnjakov z vsega sveta, udeležba na dogodkih, specifičnih za posamezno industrijo, dostop do korporativnih partnerjev, pa tudi možnost denarnih nagrad in brezplačna udeležba na roadshow dogodkih v New Yorku in Bostonu.

 

Novosti v naboru letošnjih industrij sta EdTech, ki prinaša inovacije v izobraževanje in procese učenja, ter prihodnost dela in senzorne tehnologije za zaznavanje v prihodnosti.  Udeležnci s teh področij bodo imeli dostop do dodatnih vsebin, treninga in mentorstva, ki bodo prilagojeni posameznemu podjetju.

 

Rok za oddajo prijave je 26. januar 2020, z uporabo kode za popust MCIL20TEAM100 pa si zagotovite brezplačno udeležbo v pospeševalnem programu.

 

ZANIMA ME

 

 

Več kot 2344 alumni podjetij iz MassChallenga

MassChallenge, čigar soustanovitelj John Harthorne, se je v letu 2019 udeležil tudi konference Podim, krovnega dogodka slovenske startup skupnosti in najvplivnejšega startup in tehnološkega dogodka v regijah Alpe-Adria in Zahodnega Balkana, je sicer največji in najuspešnejši pospeševalnik na svetu.

 

Do danes je 2344 alumni podjetij MassChallenga pridobilo za več kot 5 milijard ameriških dolarjev investicij, ustvarilo za več kot 2,7 milijard ameriških dolarjev prometa in ustvarilo več kot 136.000 delovnih mest. 207 alumni podjetij izraelske podružnice MassChallenga pa je od leta 2016  pridobilo več kot 250 milijonov ameriških dolarjev podjetij in po vsem svetu neposredno in posredno ustvarilo za več kot 7000 delovnih mest.

Značke
MassChallenge Pospeševalnik Pospeševalniški program Accelerator Izrael
Komuniciranje in PR Start:up Slovenija
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.