Izkoristite priložnost za povezovanje s češkimi podjetji

Dne 28. marec 2019 objavil Mitja Sagaj
 
Ste že razmišljali o povezovanju s češkimi podjetji? Veleposlaništvo Češke republike pripravlja v sredo, 10. aprila 2019, v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije (Dimičeva ulica 13, Ljubljana) poslovni dogodek, na katerem se bodo predstavila češka podjetja s področij informacijskih tehnologij in e-mobilnosti. To je priložnost za slovenska inovativna podjetja, startupe in gospodarske družbe za povezovanje s češkimi partnerji.


Za krepitev tradicionalno dobrih gospodarskih odnosov

Namen dogodka, ki ga je finančno podprlo Ministrstvo za zunanje zadeve Češke republike, je navezovanje novih poslovnih vezi, organizatorji pa želijo udeležencem zagotoviti čim več prostora za individualne pogovore, zato so na voljo termini za sestanke B2B in B2G. Posamezen sestanek bo dolg približno 20 minut, odvisno od števila prijav, vsak gost pa bo pred dogodkom prejel natančen urnik sestankov. "Verjamemo, da obstaja veliko sinergij in potenciala za sodelovanje med našimi podjetji in slovenskimi startupi, z omenjenim dogodkom pa bi radi še dodatno podkrepili tradicionalno dobre in močne gospodarske odnose med obema državama," pravi Dagmar Šober z Veleposlaništva Češke republike.

Revolgy, strokovnjak za tehnologije in rešitve v oblaku, ki je doslej pomagal že več kot 1500 podjetjem v 15 evropskih državah, da zmanjšajo stroške, prihranijo čas, poenostavijo postopke in izboljšajo uporabniške izkušnje svojih zaposlenih, zagotavlja celovito implementacijo od načrtovanja in arhitekture sistema preko change managementa, migracije podatkov, usposabljanja do razvoja oblačnih aplikacij po meri, išče povezovanje z gospodarskimi družbami, ki jih zanimajo napredne poslovne rešitve in aplikacije, z družbami, ki imajo zunanjega izvajalca IT, ponudiki IoT in z inovatinimi razvojnimmi podjetji in startupi. Revolgy je tudi certificiran Google Cloud Premier Partner, Amazon Web Services Partner, leta 2013 je prejel nagrado Google EMEA Special Contribution Award.

Udeležba na poslovnem dogodku brezplačna, prijava obvezna

SEFIRA je dobavitelj IT rešitev in storitev. Ukvarja se z implementacijo standardov uredbe eIDAS z namenom ustvarjanja, verifikacije in dolgoročne hrambe elektronskih dokumentov. Na področju varnosti nudi rešitve insvetovanje v zvezi z elektronsko identiteto, PKI ter identity managementom. SEFIRA zagotavlja kompleksne storitve od razvoja IT strategije preko oblikovanja arhitekture informacijskega sistema, razvoja programske opreme po meri do integracije podatkov in sistema. Podjetje je odprto za povezovanje z integratorji programske opreme ter IT sistemov, z javnopravnimi subjekti, ki jih zavezuje uredba eIDAS (ministrstva, zemljiški kataster, vojska ...) in z gospodarskimi družbami z velikimi količinami dokumentov (banke, zavarovalnice ...).

VOLTDRIVE nudi celovito tehnologijo in know-how s področja polnilne infrastrukture po meri naročnika. V svetovnem merilu spada med vodilne proizvajalce aktivnih in pasivnih komponent za gradnjo omrežij ter elektromobilnost. Polnilne postaje VOLTDRIVE zajemajo širok nabor rešitev od hišnih postaj za zunanjo in notranjo rabo, preko polnilnih kompleksov na visokokapacitetnih parkiriščih do prostostoječih javnih polnilnih postaj z neomejenim dostopom. Izdelki VOLTDRIVE izpolnjujejo zahtevane varnostne standarde in prinašajo najnovejše trende s področja tehnologij in standardizacije. VOLTDRIVE išče partnerje, distributerje oziroma ponudnike s področja infrastrukture za polnjenje električnih avtomobilov, tudi v kombinaciji z uporabo obnovljivih virov energije.

Udeležba na dogodku, ki bo potekal v angleškem jeziku med 10. in 14. uro, je breplačna, zbrane bo uvodoma nagovorila njena ekscelenca Vera Zemanova, veleposlanica Češe republike, kratkim predstavitvam čeških podjetij pa bodo sledili individualni B2B in B2G sestanki ter na koncu še mreženje. Svojo udeležbo na dogodku potrdite do petka, 5. aprila, Dagmar Šober, ki je dosegljiva na +386 41 679 104 in na dagmar_sober@mzv.cz.
Značke
Poslovna priložnost Povezovanje Češka republika
Komuniciranje in PR Start:up Slovenija
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.