Iščemo nove mentorje za P2, SK75 in SK200 start-upe!

Dne 1. junij 2017
 
Za start-up podjetja, ki so prejela zagonsko spodbudo P2, konvertibilno posojilo SK75 ali javno lastniško investicijo SK200 Slovenskega podjetniškega sklada, iščemo nove start-up mentorje, ki bodo s svojimi izkušnjami, znanji in socialnimi povezavami pomagali podjetjem pri njihovem razvoju in doseganju zastavljenih poslovnih ciljev.
 
V ta namen sta Inštitut za raziskovanje podjetništva (IRP) in Tehnološki park Ljubljana (TP Lj) objavila javni poziv, v katerem so podrobneje razloženi vsebina vloge, pogoji za kandidaturo, obveznosti start-up mentorjev in drugi elementi mentorskega sodelovanja s start-upi, ki so deležni finančne podpore Slovenskega podjetniškega sklada (SPS).
 
Javni poziv je odprt od dneva objave do preklica vloge. Direktorica SPS bo glede na oddane vloge potrdila do 80 najbolj primernih kandidatov za start-up mentorje. Obstoječi mentorji se bodo na prenovljeni seznam vpisali na osnovi podane izjave o tem, ali lahko izpolnjujejo predvidene obveznosti iz tega naslova. Vsebina vloge za nove mentorje, ki bi želeli aktivno pomagati P2, SK75 in SK200 start-upom, pa je odpredeljena v javnem pozivu.
 
 
- - -
 
Vsi produkti SPS za start-up podjetja – P2, SK75 in SK200, so zasnovani po principu t.i. ”dvojčkov”, kar pomeni, da prejemnikom poleg finančne podpore zagotavljajo tudi vsebinsko podporo, katere sestavni del je tudi sodelovanje z izbranim start-up mentorjem. Pogodbena partnerja SPS in izvajalca vsebinske podpore sta IRP in TP Lj.
 
 
 
 
 
 

Značke
Javni poziv SK mentorji
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.