Settings = { cultureInfo: "sl-si", cookieUrl: "/sl-si/politika-piskotkov", };
 

IBM startupom pomaga pri razvoju, prodaji in marketingu

Dne 28. september 2014 objavil Stanislava Vabšek
 
Vas kot mlado IKT podjetje zanima, kako lahko svetovni gigant IBM ravno vam pomaga pri razvoju, marketingu in prodaji programske opreme na globalnem trgu? Več na delavnici, ki jo z IBM organiziramo v četrtek, 9. oktobra, ob 14h, v Tehnološkem parku Ljubljana.


Kako lahko IBM pomaga prav vam?

IBM je ena izmed vodilnih mednarodnih korporacij na področju razvoja in proizvodnje najnaprednejših informacijskih tehnologij, vključno z računalniškimi sistemi, programsko opremo, omrežji, hranjenjem podatkov in mikroelektroniko. Pomemben del korporacije je IBM Innovation Center, katerega poslanstvo je pomoč drugim tehnološkim podjetjem pri razvoju, marketingu in prodaji programske opreme. Med ta podjetja sodijo tudi startupi.

V četrtek, 9. oktobra, ob 14h, na Tehnološkem parku Ljubljana, IBM Innovation Center in Iniciativa Start:up Slovenija organizirata praktično delavnico, na kateri boste spoznali, kako lahko IBM pomaga pri globalni rasti in razvoju ravno vašemu podjetju.
 

Program delavnice

14:00 – 15:00 IBM Innovation Center za startup podjetja
Predstavljan bo ponudba IBM Innovation Centra in postopkov, kako lahko v sodelovanju z IBM-om pohitrite svoj razvoj, marketing in prodajo. Predstavljene bodo možnosti, kako lahko dostopate do IBM-ove globalne infrastrukture, prodajnih kanalov, tehnologij ter drugih ekspertiz. Spoznali boste tudi primere dobrih praks.

15:00 – 15:15 Odmor

15:15 – 17:00 Bluemix, idealna platforma za inovativne programske rešitve
V drugem delu bo delavnica obarvana bolj tehnološko in sicer s predstavitvijo povsem novega in revolucionarnega orodja Bluemix, s čimer so tudi startupom končno na voljo tehnologije za razvoj, ki so bile prej dostopne zgolj velikim podjetjem. Bluemix je oblačna platforma, ki temelji na odprtih standardih za sestavljanje, upravljanje in poganjanje aplikacij. Vključuje tehnologije odprte kode IBM ter partnerskih razvijalcev, tehnologije kot so Ruby, Java, PostgreSQL, DB2, MongoDB, IBM ODM in mnoge druge. Bluemix je platforma, kjer lahko svoj program ponudimo podjetju in se ob tem naslonimo na preverjene tehnologije, ob tem pa svoji končni stranki zagotavljamo tudi zanesljivost delovanja.

17:00 – 17:30 Individualno svetovanje
Kakšne so možnosti uporabe IBM-ove platforme Bluemix in več informacij, kako brezplačno na IBM-ovo konferenco »Ključ do rešitev«

>> PRIJAVA NA DELAVNICO
 

Kako do kotizacije za IBM konferenco?

Vsi udeleženci delavnice boste imeli možnost pridobiti brezplačno kotizacijo v vrednosti 350€ za IBM-ovo konferenco »Ključ do rešitev«, ki bo potekala 23. in 24. oktobra v Hotelu Bernardin v Portorožu. Konferenca letos nudi poseben program tudi za startup podjetja. Na njej boste razširili svojo mrežo poznanstev, spoznali nove tehnologije in pridobili dostop do IBM partnerjev. Brezplačno kotizacijo si lahko prislužite s sodelovanjem na Bluemix natečaju, tako da ustvarite preprosto aplikacijo na platformi Bluemix: 
  • prijavite se v Bluemix,
  • razvijte preprosto aplikacijo, 
  • na svoj mobilni telefon ali tabico prenesite brezplačno IBM aplikacijo "Innovation Center" iz iStore ali Google Play trgovine, 
  • pri logiranju v aplikacijo izberite IBM Innovation Center Ljubljana, 
  • v aplikaciji izberite zavihek dogodki - Ključ do rešitev 2014 za startupe - kliknite prijava, vnesite svoje podatke in pod komentar pripnite povezavo do vaše delujoče aplikacije. 

Rok za prijave na delavnico je 6. oktober 2014. Oddajte prijavo!

Rok za prijavo na Bluemix natečaj je 15. oktober 2014. 

Startupe, ki bodo prejeli brezplačno kotizacijo za konferenco, izbira IBM Slovenija.  

Več boste izvedli tudi na delavnici. Če se je ne morete udeležiti nas kontaktirajte za več informacij.

Število kotizacij za startupe je omejeno, zato se nam pridružite na dogodku, napnite možgane, odprite Bluemix in ustvarite nekaj izjemnega. IBM ceni kreativnost. Pokažite jo!
 

Več informacij:

Elvisa Basailović, Tehnološki park Ljubljana
elvisa.basailovic@tp-lj.si

Dejan Podgoršek, IBM Ecosystem Development Manager
dejan.podgorsek@si.ibm.com
 
Značke
Sgh pospeševalnik Gg pospeševalnik Sk50 Sk200
Komuniciranje in pr Start:up Slovenija
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.