Festival SOUNDGARDEN – Poleti v kreativno vesolje!

Dne 8. junij 2022 objavil Anemari Pediček
 

Predstavljamo ti festival kreativnih prebojev SoundGarden, ki je namenjen vsem freelancerjem, ki iščejo delo v inovativnih podjetjih, kreativnim mentorjem za razvoj svojih projektov, radovednim posameznikom, ki iščejo nova orodja in tehnike kako bolje funkcionirati v timih, istomislečim posameznikom, ki jih ne navdušuje konferenčni koncept učenja, kreativnim učenjakom in ljudem z rastočim mindsetom.

 

SoundGarden je skupnost, ki ti pomaga odpreti glavo, razširiti kreativna obzorja in te poveže z mrežo somislečih, s katerimi boš kreiral svojo bodočnost!

 

Kaj sploh je SoundGarden?

Prvi festival na slovenskih tleh, ki povezuje kreativne posameznike in inovativne podjetniške zgodbe z navdihujočimi glasbenimi ritmi in tako daje prostor novim, mogočnejšim idejam. Predvsem pa ustvarja kreativni prostor, presečišče znanj, orodij, tehnik in zabave, ki posamezniku pomagajo razmišljati izven okvirjev, se oprijemati inovativnih procesov razmišljanja in iskati svoje lastne kreativne preskoke.

 

Odvil se bo 2. in 3. julija 2022 ob Velenjskem jezeru na osupljivi lokaciji, ki izžareva unikatno in energično festivalsko atmosfero.

 

Obiskovalci bodo imeli možnost spoznati ljudi, ki jih morebiti občudujejo na Linkedinu, poslušajo na podcastih ali sledijo njihovim izrednim  projektom. 

 

SoundGarden

Foto: Gašper Pintarič

 

Katere aktivnosti bodo na voljo?

Na festivalu se bodo izvedli strokovni paneli, »out of the box« delavnice, networking dogodki, inovativne svetovalnice, koncerti  in različne športne aktivnosti.

Program se bo dotaknil  tem kot so motivacija, kultura, mreženje, komunikacija, mindset, kreativnost, podjetništvo,  altruizem, osebna rast in razvoj, nevroznanost, blockchain in NFT tehnologija, finance, šport, glasba. 

 

Izvajali se bomo networking dogodki in mreženjske povezave, se učili kako graditi visoko učinkovite teame, kako javno  bolje nastopati, graditi vrhunsko poslovno in socialno mrežo, izkoristili potencial naših možganov in pa hkrati tudi  kako vstopiti v svet NFTjev, kako svojo spletno stran oplemeniti z virtualnim sprehodom, kako upravljati s svojimi  financami in kako bolje izkoristiti naša družbena omrežja.  

 

V jutranjih pogovorih bodo obiskovalce navdihovali posamezniki, ki so ustvarjali kreativne, športne, znanstvene in podjetniške  preboje, hkrati pa bodo na festivalu govorili o pomembnosti altruizma in osvojitvi nove blockchain tehnologije. Ves čas boodo obiskovalci obkroženi s festivalskim okoljem, ki bo ponujal chill out kotiček, mreženjske utripe, glasbo in športne aktivnosti.  

 

Obiskovalcu se bodo na panelih lahko pogovarjali z uspešnimi kreativnimi znanstvenimi in podjetniškimi virtuozi:

Valerie Wolf Gang, Ninna Kozorog, Nastja Kramer Pesek, Marko Vidrih, Jan Vidic, Rob Svenšek, Klemen Selakovič,  Maša Jazbec, Dominik Kobold, Erik Kapfer, Miha Lesjak, Toni Cahunek, Nina Majcen, Erik Stibilj, Neža Mlakar, Martin Rojnik in Rok Kadoič. 

 

Kreativne delavnice pa bodo izvajale reformativno-inovativne institucije ter drzni in kreativni posamezniki, trenutno potrjeni:

Nastja Mulej, Urška Jež, Marko Vidrih, Maja Novak, Boško Praštalo, Davor Majc,Kaja Ulčar,  Ernes Suljič, Maja Drobne, Mitja Šagaj in Javor Škerlj Vogelnik. 

 

Športne ure bo izvajal osebni trener Nejc Pongrac, meditacijo pa vodila Taja Karner, z nami pa bodo tudi inovativna podjetja in inštitucije s svojimi mreženjskimi kotički in svetovalnicami. 

 

Med glasbenimi izvajalci na večernem odru Vista boste poslušali: Fed Horses, Torul, Jimmy Barka Experience in  Pantaloons, glasbenih aktivnosti pa s tem še ni konec.  

 

Na Visti zvečer bodo koncerti brezplačni za vse obiskovalce, ostale vsebine so zaprtega tipa.  Podrobnejši urnik s trenutnimi potrditvami na povezavi.

 

 

 

Podrobnejši urnik s trenutnimi potrditvami 

 

Več informacij najdeš tukaj

 

 

 

Značke
SoundGarden Festival
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.