FastCast lansiral beta različico svoje platforme in navdušil partnerja iz Argentine!

Dne 13. november 2017 objavil Stanislava Vabšek
 Podjetje FastCast, prejemnik SK75 investicije Slovenskega podjetniškega sklada, je pred kratkim lansiralo beta različico svoje platforme fastcast.me, kjer se odslej lahko talenti iz vseh kategorij povezujejo z iskalci talentov. Dobili so tudi rednega partnerja iz Argentine, kar predstavlja izjemno velik korak pri vstopu na čezoceanski trg, v začetku prihodnjega leta pa načrtujejo vstop v Bollywood. Ekipa trenutno išče tudi nove sodelavce v oddelku prodaje in pri zagotavljanju podpore kupcem.

FastCast ekipa je lansirala beta različico svoje platforme, kjer se odslej lahko povezujejo talenti iz vseh kategorij z iskalci talentov. V tej fazi se osredotočajo predvsem na enostavnost pri uporabi platforme in zbiranju podatkov o zadovoljstvu, da bodo lahko v naslednjih mesecih platformo še dodatno optimizirali.
 

Partner iz Argentine in vstop v Bollywood

V zadnjih tednih se je zanimanje za uporabo platforme močno povečalo. Podjetje je dobilo rednega partnerja iz Argentine, kar predstavlja izjemno velik korak pri načrtovanem vstopu na čezoceanski trg. V začetku naslednjega leta pa načrtujejo vstop v Bollywood skupaj z zvezdnikom, ki je izrazil močno zanimanje za eksluzivni 'endorsment' platforme v Indiji.  
 

Iščejo nove sodelavce za prodajo in podporo kupcem

Fastcast išče motivirane in organizirane kandide za delovno mesto v oddelku prodaje in v oddelku podpore kupcem (Customer service). Od bodočega sodelavca pričakujejo odlično znanje angleškega jezika ali nemškega jezika in izkušnje s področja omenjenih delovnih pozicij. Nudijo delo v dinamičnem, mladem podjetju, ki posamezniku omogoča osebnostno in karierno rast, pridobitev mednarodnih izkušenj, fleksibilen delovni čas ter možnost kasnejše redne zaposlitve. Prijave s CV-ji pošljite na careers@fastcast.si.


 
 

##ENovice## 
 

 

Značke
FastCast
Komuniciranje in pr Start:up Slovenija
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.