Fantje iz Appla in HoloLens pridejo letos na PODIM!

Dne 23. februar 2017 objavil Stanislava Vabšek
 
Medtem ko to zimo neustavljive slovenske smučarke in smučarji nizajo vrhunske športne rezultate, v PODIM ekipi nizamo vrhunske govorce, zaradi katerih bo tudi letošnja PODIM konferenca nepozabno doživetje z odlično vrednostjo za vse udeležence! Med svetovno priznanimi podjetniki, investitorji, managerji in predstavniki korporacij, ki se nam bodo letos pridružili, sta tudi Chuck Goldman in Michael Nassirian, nekdanja šefa iz Appla in Microsoftovih HoloLens, Sunil Sharma, eden najvidnejših investitorjev iz Kanade, Rina Onur Sirinoglu, znana turška podjetnica in vodilna partnerica pri 500 Startups Istanbul in Demetrios Zoppos, gleden londonski investitor in podjetnik, ki ima v naboru svojih izkušenj tudi prodajo startupa Onefinestay, ki ga je lani za 170 mio USD prevzela hotelska veriga AccorHotels. Dobimo se na PODIM-u, največji in najbolj vplivni startup konferenci v Alpe-Adria regiji, 10. in 11. maja 2017, v Mariboru, v hotelu Habakuk pod Pohorjem.

 


Tudi letos bomo gostili 800 udeležencev

Tudi letos bomo na PODIM-u gostili do 800 udeležencev iz vsega sveta! Od tega 150+ najbolj obetavnih startupov iz regije in širše, 50+ uglednih investitorjev iz vsega sveta in 150+ predstavnikov korporacij iz Slovenije ter Alpe-Adria regije.
 

Med blue chip partnerji tudi Kolektor, Iskratel in Telekom Slovenije!

Med letošnjimi PODIM Challenge blue chip partnerji, ki bodo na konferenci iskali nove naložbene priložnosti za strateško sodelovanje s startupi, lahko že napovemo Kolektor, Iskratel, Telekom Slovenije, Zavarovalnico Triglav in Pošto Slovenije, z imeni preostalih, s katerimi smo v sklepnih pogovorih, pa vas bomo seznanjali sproti.
 

Ostanite obveščeni, se izplača!

Če se prijavite na PODIM newsletter, vas bomo v kratkem obvestili tudi o super akciji za nakup vstopnic, ki bo s 50 % popustom veljala le 48 ur! Tega se vam pa res ne izplača zamuditi, kajne?
 

 


Spoznajte prvih TOP 10 govorcev letošnjega PODIM-a!

V nadaljevanju predstavljamo prvih 10 globalno uveljavljenih govorniških imen, s katerimi bomo obogatili program letošnje PODIM konference:
 


Chuck Goldman, vrhunski manager in soustvarjalec podjetij, ki dosegajo milijardne vrednosti! Nekdanji direktor za profesionalne storitve podjetij pri Applu je danes investitor in član vodstva pri Sky Ventures Group iz Bostona, kjer so specializirani za naložbe v nove tehnologije na področju zdravstva po vsem svetu.
 


Michael Nassirian, vizionarski podjetnik, svetovalec in investitor iz Seattla. Ima dolgoletne izkušnje v tehnoloških velikanih Texas Instruments in Microsoft, kjer je bil med drugim tudi član vodstvene ekipe za HoloLens, danes pa se ukvarja predvsem z mentoriranjem in investiranjem v ekipe uglednega b2b pospeševalnika 9Mile Labs.
 


Demetrios Zoppos, ugleden londonski investitor in podjetnik, ki ima v naboru svojih ‘co-funderskih’ izkušenj tudi prodajo startupa onefinestay, ki ga je lani za 170 mio USD prevzela hotelska veriga AccorHotels. Trenutno je član vodstvene ekipe IoT startupa Klevio, pred tem pa se je med drugim kalil tudi pri McKinsey & Co. in Svetovni banki.Sunil Sharma je eden vidnejših investitorjev v Kanadi in vodilni partner pri Extreme Venture Partners ter Extreme Accelerator, predsednik odbora pri Canadian Acceleration in Business Incubation Association, investitor pri Overbond in soustanovitelj enega vodilnih pospeševalnikov v Kanadi Extreme Startups.Rina Onur Sirinoglu je znana turška podjetnica, investitorka, avtorica in vodilna partnerica pri 500 Startups Istanbul. Svoje bogate izkušnje redno deli na konferencah, kot so Techcrunch Disrupt., Davos World Economic Forum ali Dublin Web Summit, sicer pa se  
osredotoča na podpiranje obetavnih startupov iz turške regije in diaspore.Szymon Niemczura je CEO podjetja Kontakt.io, vodilnega globalnega ponudnika bluetooth oddajnikov, ter soustanovitelj marketinškega tehnološkega podjetja CodeWise. V treh letih se je njegova ekipa povečala za 20-krat, sodeluje z več kot 17.000 poslovnimi strankami in deluje v štirih pisarnah, ki poslujejo po vsem svetu.Heather Corcoran je pri Kickstarter-ju vodja terenskega dela za področje Velike Britanije in Evrope, s poudarkom na skupnostih za dizajn in tehnologije. Živi v Londonu, kjer že vrsto let tesno sodeluje z inovatorji, kreativci in ustvarjalci, ki prek Kickstarter-ja zaganjajo in financirajo nove prodajne uspešnice.Alexandre Massart je uspešen podjetnik, investitor in mentor za inovativne ekipe, produkte ter tehnologije. Soustanovitelj investicijske družbe Blend Ventures iz Londona ima več kot 15 let globalnih izkušenj pri financiranju, grajenju in vodenju podjetij, ki razvijajo nove tehnologije na področju plačil, mobilne telefonije ter interneta.
 


Nicolaj Højer Nielsen je serijski podjetnik, poslovni angel, predavatelj in avtor knjige The Startup Funding Book. Do zdaj je soustanovil in investiral v trinajst IT podjetij, njegov najnovejši podvig pa je investicijski sklad Copenhagen United za financiranje in mentoriranje softverskih podjetij v zgodnjih fazah rasti. 
 


Matthias Hilpert je direktor sklada MH2 Capital in vrhunski strokovnjak za prodajo in marketing. Ponaša se s 16 let izkušenj na področju telekomunikacij, potrošne elektronike in medijev ter 11 let izkušenj z javnimi investicijami, neposrednimi zasebnimi naložbami in nepremičninami.
 

Za pregled vseh do zdaj potrjenih govornikov obiščite spletno stran PODIM-a, pa nikar se ne pozabite naročiti na naše e-novice! Le tako boste pravočasno obveščeni o vseh novostih in akcijskih ponudbah za vstopnice, ki so čisto vsako leto razprodane!
 
 
 

Značke
PODIM, konferenca, govorci, startup
Komuniciranje in pr Start:up Slovenija
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.