EUREKA E!nnovest: Pripravi se na predstavitev pred potencialnimi investitorji in bodočimi partnerji!

Dne 20. februar 2017
 Vsa inovativna in startup podjetja vabljena na dogodek EUREKA E!nnovest, ki se bo odvil 6. aprila 2017 pod okriljem Poslovnih angelov Slovenije. Na interaktivnem enodnevnem dogodku boste dobili priložnost 'pichati' pred panelom izkušenih 'coach-ev', ki vas bodo pripravili na predstavitve in sestanke s poslovnimi angeli, VC-ji in korporativnimi investitorji. Izmed prijavljenih podjetij bodo izbrana dvakrat 'pitchala' pred priznanimi investitorji in izboljšala svoj nastop. Ker je dogodek zaprtega tipa se vsi zainteresirani najprej obrnite na naslov nina.dremelj@businessangels.si
 

S povratno informacijo do vrhunskega 'pitcha'

Format dogodka inovativnim in startup podjetjem pomaga pridobiti direktno povratno informacijo o strateških močnih točkah, šibkostih in ciljih, pridobiti vpogled v investitorjev pogled na njihovo predstavitev in ponudbo, zgraditi odnos z najboljšimi svetovalci in drugimi uspešnimi podjetniki, izpiliti predstavitev podjetja za potencialne investitroje in partnerje, izpiliti način in metode uspešne prezentacije in se pripraviti za učinkovito in uspešno sodelovanje na Forumu. 
 

Sodelovanje za podjetja je brezplačno

E!nnoVest, ki vam omogoča vključitev v posebej oblikovan program, katerega namen je podpirati MSPje, ki iščejo zasebne investitorje. Sodelovanje je za podjetja brezplačno, program pa se izvaja pod okriljem programa EUREKA, ki ga v Sloveniji izvaja Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo. 

Za več informacij o pogojih sodelovanja, lokaciji in programu se obrnite na naslov nina.dremelj@businessangels.si

Informacije o programu najdete tudi na povezavah: 
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.