Ekskluzivno do knjige ”V gruču do uspeha” za vrhunsko poslovno in zasebno učinkovitost!

Dne 15. junij 2016 objavil Stanislava Vabšek
 Kako narediti 2 x več v pol časa? Odgovor na to vprašanje se skriva v umetnosti vodenja projektov po metodi SCRUM, ki že dolgo velja za najuspešnejšega v IT industriji, zdaj pa se širi v vse panoge, podjetja in celo v zasebna življenja. V sodelovanju z založbo Pasadena vam Iniciativa Start:up Slovenija omogoča eksluziven vpogled v celotno 1. poglavje te revolucionarne knjige, hkrati pa lahko z uporabo posebne kode PODIM2016 do knjige pridete kar 20% ceneje in namesto 24,90 € zanjo odšteje le 19,92 €!

Koda za popust* je veljavna do 30. junija 2016, dogovorili pa smo jo v okviru letošnje konference PODIM, saj smo jo sprva hoteli nameniti le za udeležence konference. A ker knjiga dejansko prenaša pomembna prelomna znanja na področju poslovne in zasebne produktivnosti, jo v dogovoru s Pasadeno zdaj širimo na vse člane slovenske start-up skupnosti.

Avtorju je namreč uspelo na poljudni način in z nizom nazornih primerov približati revolucionarni način projektnega vodenja v gruču vsem, tudi največjim računaniškim nepoznavalcem. Hkrati je tudi dokazal, da je moč enega od najuspešnejših sodobnih postopkov za povečevanje učinko-vitosti in storilnosti iz industrije IT uporabiti v kateri koli zvrsti dejavnosti, podjetja, organizaciji in celo v zasebnem življenju.

Ali kot je ob izidu knjige povedal Tilen Travnik, soustanovitelj in partner podjetja D.Labs: »Scrum vas sleče. Na začetku vam bo morda na trenutke nerodno, ko pa se boste na občutek in učinkovitost navadili, si ne boste več želeli delati na drug način.«

Uživajte v branju 1. poglavja! 

 
 

Za nadaljevanje zgodbe pa kliknite tukaj.


*Opomba: Popust je bil dogovorjen za prednaročila v sodelovanju s konferenco PODIM dne 11.5.2016.
Značke
V gruču do uspeha Pasadena PODIM
Komuniciranje in pr Start:up Slovenija
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.