Ekipa Arieli Capital vas vabi v Izrael na brezplačen štiridnevni intenzivni program v vrednosti skoraj 4.000 EUR

Dne 19. maj 2023
 

Ste zrelejše startup ali scaleup podjetje in si želite novih priložnosti ter širjenja na tuje trge? Ekipa Arieli Capital je za vas oblikovala štiridnevni intenzivni program, ki ga izvajajo z vodilnimi igralci izraelskega tehnološkega ekosistema. Preko programa boste pridobili dostop do  vrhunskih izraelskih in ameriških tehnoloških podjetij, korporacij in raziskovalnih inštitucij, kot so Playtika, Startup Grind, Salesforce, EIT, the Mirage Fund in mnogih drugih.  

 

Kaj je Slovensko-izraelski startup pospeševalnik?

Slovensko-izraelski start-up pospeševalnik je program, ki ga je Arieli Capital oblikoval v sodelovanju s Slovenskim podjetniškim skladom. Ustanoviteljem slovenskih podjetij omogoča kakovostno širjenje mednarodne mreže povezav do najzahtevnejših trgov in organizacij.

 

Program se izvaja že drugo leto zapored. Arieli Capital je priznano ameriško holdinško podjetje z izpostavami v New Yorku, Tel Avivu in Londonu, ki je specializirano za mednarodne naložbe v zagonska podjetja, podporo deeptech inovacijam ter odpiranju vrat do globalnih trgov. 

 

Program poteka med 12. in 15. junijem 2023 v Tel Avivu. 

 

Rok za prijavo je do 25. maja 2023.

 

PRIJAVA

 

Program v vrednosti skoraj 4.000 EUR bo brezplačno na voljo 8 izbranim podjetjem. Podjetja si morajo sama zagotoviti stroške potovanja.

 

Več informacij

 

Zakaj se prijaviti na program?

Udeležba na programu podjetjem omogoča številne prednosti, kot so: 

  • Dostop in stik do izraelskega tehnološkega ekosistema, ki velja za eden vodilnih svetovnih trgov inovacij.
  • Dodatna izpostavljenost na mednarodnih trgih, možnost pridobitve novih dobaviteljev, kupcev, razvojnih in drugih strateških partnerjev.
  • Dostop do aktivnih investitorjev ter vrhunskih mentorjev.
  • Povratna informacijo na strategijo rasti podjetja in pomoč pri oblikovanju strategije mreženja in poslovnega sodelovanja v Izraelu in ZDA.
  • Dostop do dodatnih brezplačnih individualnih svetovanj. 

 

V okviru programa boste spoznali: Playtika, Startup Grind, EIT, the Mirage Fund, Italijanska gospodarska zbornica, Startup Nation Central, Salesforce, Hagev Regional Council and R&D Center, APM Law Firm, Israeli Export Institute, Growing IL, AquaculTech, in številne druge organizacije.

 

IZKORISTITE ODLIČNO PRILOŽNOST IN SE NAM MED 12. in 15. JUNIJEM PRIDRUŽITE V TEL AVIVU. 

 

PRIJAVA

 

Pri dodatnih informacijah o programu vam lahko pomaga tudi ekipa Startup Slovenija. 

Značke
Arielicapital Sps Pospesevalnik
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.