Eden izmed vodilnih avtomobilskih koncernov vabi v svojo nabavno verigo slovenska podjetja in startupe!

Dne 11. januar 2018 objavil Stanislava Vabšek
 


 
SPIRIT Slovenija, javna agencija, v sodelovanju z znanim proizvajalcem luksuznih vozil vabi zainteresirana slovenska podjetja iz avtomobilskega sektorja k posredovanju interesa za vstop v nabavno verigo koncerna oziroma okrepiti sodelovanje z njim. Gre priznano za mednarodno podjetje s sedežem v Nemčiji, ki želi razširiti svojo mrežo dobaviteljev v Sloveniji, poleg klasičnih dobaviteljev iščejo tudi slovenska start up podjetja s področja ”car to car connection” in ”car to everything connection”. Vse informacije o tej poslovni priložnosti najdete na goo.gl/jJX8JT.
 

Rok za prijavo - 22.1.2018

Sicer pa SPIRIT Slovenija vabi vsa zainteresirana podjetja, da svoj interes potrdite tako, da v angleškem jeziku izpolnite elektronsko prijavnico in priložen vprašalnik (start up podjetja obvezno izpolnijo samo točke od 1.,2, 3.,7.) najkasneje do ponedeljka, 22. januarja 2018. Izpolnjene vprašalnike prosimo vrnite na e-mail: tina.lukan@spiritslovenia.si.
 
Na osnovi prejetih vprašalnikov-predstavitev bo proizvajalec avtomobilov izbral podjetja, ki imajo možnost, da vstopijo v nabavno verigo oziroma z njimi okrepijo sodelovanje. Z izbranimi podjetji bi se naknadno dogovorili o načinu in terminu predstavitve pred vidnimi predstavniki in nakupnimi odločevalci avtomobilskega koncerna.
 
Dodatne informacije:
Tina Lukan, tel. 01/530-98-26, e-mail: tina.lukan@spiritslovenia.si 
 
 
 

##ENovice##
Značke
SPIRIT
Komuniciranje in pr Start:up Slovenija
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.