DOSEŽEK: SK75 podjetje CirrioSoft prejemnik prve investicije Joca Pečečnika

Dne 7. september 2022 objavil Nina Skok
 

Podjetje CirrioSoft, ki ustvarja pod blagovno znamko Quantifly in je prejemnik razpisa SK75 v letu 2021, je prva investicija slovenskega poslovneža Joca Pečečnika. Elektronček Group, ki je v večinski lasti Pečečnika, jim je tako namenil pol milijona evrov vredno investicijo.

“Podpora domačega ekosistema in podjetnikov, kot je Joc Pečečnik, slovenskim zagonskim podjetjem je ključna. Brez njihove podpore v znanju, povezavah in nenazadnje tudi finančnih sredstvih projekti, kot je Quantifly, ne bi bili izvedljivi. Zagonska podjetja v začetku potrebujejo veliko spodbude za preboj, uspešne zgodbe pa seveda vrnejo ekosistemu še veliko več, kot je bilo sprva vloženo. Tako v denarju, kot tudi poslovnih priložnostih. Veseli me, da se je ekipa Elektrončka, z Jocom Pečečnikom na čelu, odločila podpreti našo zgodbo. Verjamem, da je investicija v Quantifly tudi investicija v slovenski poslovni ekosistem, saj bomo s svojimi orodji in rešitvami pomagali dvigati konkurenčnost domačega gospodarstva,” je ob podpisu investicijske pogodbe povedal Luka Pregelj, ustanovitelj podjetja.

Joc Pečečnik, lastnik Elektronček Groupa, pa je ob podpisu pogodbe takole razložil odločitev za investicijo v Quantifly: 

“Iz izkušenj vem, da so za uspeh podjetja ključni ljudje. Ustrezni zaposleni, ki so zavzeti za svoje delo, pripadni podjetju in timsko usmerjeni bodo tudi učinkoviti pri svojem delu. Quantifly nudi poglobljeno analizo, primerljivo s storitvami najboljših svetovalnih agencij – ceneje in hitreje. Vidim ogromen potencial v tej ideji, zato sem se odločil, da jih bom finančno podprl. Nameravam biti tudi mentor na njihovi poslovni poti, saj mislim, da lahko z mojimi izkušnjami dosežejo več.”

Quantifly pomaga odgovoriti na štiri ključna vprašanja, s katerimi se spopadajo podjetja v ekonomiji znanja: kako pridobiti najboljše talente, razvijati ključne zaposlene, zagotavljati, da zaposleni dobro sodelujejo med seboj, in poskrbeti, da ostanejo v podjetju. Z uporabo rešitev Quantifly lahko podjetja identificirajo ključne zaposlene, odkrijejo patologije ter sistematično zvišujejo zavzetost, preprečujejo preobremenjenost in odpravljajo ozka grla v pretoku informacij. Več informacij o Quantiflyu je na voljo na spletni strani www.quantifly.net.
 

Pri razvoju rešitev Quantifly podjetje CirrioSoft sodeluje s široko paleto strokovnjakov s področja podatkovne analitike, tehnološkega razvoja, organizacijske psihologije, kadrovanja in poslovnega razvoja. Podjetje CirrioSoft je tudi prejemnik konvertibilnega posojila z razpisa SK-75 za zagon podjetij v okviru Slovenskega podjetniškega sklada in eno izmed podjetij, ki so se udeležila prvega programa slovensko-izraelskega podjetniškega pospeševalnika v Tel Avivu. 

 

Luka Pregelj, ustanovitelj podjetja, se je ob tej priložnosti tudi zahvalil celotni ekipi podjetja in slovenskemu podpornemu ekosistemu, vključno s Slovenskim podjetniškim skladom, Poslovnimi angeli Slovenije in angelskimi investitorji, ki so orodja in storitve Quantifly pomagali in pomagajo razvijati.

 

Te je uspeh CirrioSoft podjetja navdušil? Še do 12. septembra 2022 do 14. ure imaš čas, da se prijaviš na razpis SK75!

Več izveš s klikom na spodnji gumb!  

SK75

###

Program sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) v obdobju od 2018 do 2023 v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.

 

 

 

 

 

 

 
Značke
CirrioSoft SK75 Joc Pečečnik Quantifly Dosežek, uspeh, investicija,
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.