Doseganje trajnostnih ciljev in odprto inoviranje DANES za konkurenčnost vašega podjetja JUTRI

Dne 17. april 2023
 

Če tudi vi verjamete, da investiranje v startupe ni prava strategija za uveljavljena podjetja, in iščete alternativni način sodelovanja, imamo rešitev.

 

Pokažemo vam, kako zastaviti ambiciozen načrt inoviranja in kako inoviranje povezati z doseganjem trajnostnih ciljev podjetja. Na primerih dobrih praks boste videli, kako razmišljajo in se tega lotevajo najambicioznejša podjetja, ki so na tem področju naredila pomemben korak, in postala leaderji ter vzgled, hkrati pa ponujajo »how-to« znanje, ki ga lahko izkoristite tudi vi.

 

Ker se zavedate pomena uresničevanja trajnostne usmeritve vašega podjetja, morate izkoristiti priložnost in se učiti od najboljših.

 

Vodja inovacij družbe ENEL bo na konferenci Podim (16. in 17. maja v Mariboru) predstavil njihov pristop k uresničevanju trajnostnih ciljev, kjer stavijo predvsem na inoviranje v sodelovanju s startup podjetji. V njih ne investirajo ampak z njimi sokreirajo posel. S predstavitvijo svojih strategij v programu sodelujejo tudi druga uspešna tuja in domača podjetja, kot na primer IDEO, Infineon Technologies, AVL, Delta Holding, Juicy Marbles, Založba Mladinska knjiga...

 

SKOČI NA PROGRAM

 

Ne bomo vas pustili samih. Na konferenci boste imeli 2 dni časa, da spoznate svetovno uspešna  podjetja, ki so ta pomemben korak že naredila in to že izkoriščajo kot svojo strateško prednost na trgu. Z njimi boste lahko tudi osebno spregovorili, saj format dogodka to spodbuja in zaradi svoje butičnosti tudi omogoča. In kaj potem? Ekipa Tovarne podjemov, ki je organizator konference Podim izvaja program odprtega inoviranja po najsodobnejših metodah in vam lahko pri tem pomaga. Ampak …

 

Najprej pridite na Podim, vzemite si čas za novo znanje in strateški razmislek, potem pa bo čas za AKCIJO!   

 

Če se boste dogodka udeležili tudi s ciljem scoutinga in povezovanja s startupi iz regije smo za vas izdelali seznam kratkih predstavitev več kot 200 sodelujočih startup podjetij na PODIMu 2023.

 

Kratke predstavitve podjetij iz seznama Sustainability, Manufacturing, AI, Edu Tech, Fin Tech, Food & Beverage, Healthcare, HR, Manufacturing, Marketing & Sales, Sports, Sustainability si lahko prenesete TUKAJ.   

Značke
PODIM Tiko Pro
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.