Do pomembnih informacij o intelektualni lastnini preko brezplačne storitve Prva i

Dne 12. maj 2022 objavil Anemari Pediček
 

Ali je tvoje podjetje inovativno in ponuja dobre, inovativne zamisli ter tržno zanimive produkte? Ali z ekipo veste, da so vaši izdelki dobri, a se z intelektualno lastnino še niste srečali? Si želite odkriti, kaj vse v okviru vašega podjetja lahko zavarujete kot intelektualno lastnino in kakšne prednosti vam to lahko prinese? Če si na vsa vprašanja odgovoril z DA, potem izkoristi priložnost, ki jo ponuja Urad RS za intelektualno lastnino in se pridruži projektu Prva i

 

V sodelovanju z Evropskim patentnim uradom URSIL izvaja projekt Prva informacija o intelektualni lastnini (s poudarkom na industrijski lastnini), ki je namenjena inovativnim malim in srednjim podjetjem brez izkušenj na tem področju.

 

Kaj storitev prinaša?

V današnjem času, ki ga zaznamujeta vse bolj dinamična tržna konkurenca in globalizacija, postaja intelektualna lastnina ključen element razvoja in konkurenčne prednosti. Mala in srednja podjetja so inovativna, vendar svojega znanja pogosto ne varujejo in lahko posledično hitro izgubijo potencialno prednost na trgu, saj konkurenti nemalokrat brez posledic prevzemajo njihovo znanje.

 

S storitvijo PRVA i želi URSIL skupaj z vami poiskati možnosti in načine varovanja vašega znanja s pravicami intelektualne lastnine.

 

Z obiskom strokovnjaka in pogovorom z osebo v vašem podjetju, ki dobro pozna podjetje in njegovo razvojno vizijo, boste pridobili nova ali dodatna znanja o tem, kako lahko s pravilno uporabo intelektualne lastnine izboljšate vaš poslovni rezultat in si zagotovite prednost pred konkurenco.

 

Po razgovoru vam bodo na podlagi pridobljenih informacij in znanja izdelali poročilo, kjer bodo poleg ugotovljenega trenutnega stanja glede intelektualne lastnine vašega podjetja navedena tudi konkretna priporočila o možnostih za njeno varstvo. Poročilo vam bodo pri naslednjem obisku na kratko predstavili in vam odgovorili na morebitna vprašanja.

 

Storitev je brezplačna, zato z ekipo izkoristite priložnost. Od vas zahteva le nekaj časa. Investirajte v ta čas! Pridobljene nove informacije in novo znanje lahko pomenijo prednost pred konkurenco.

 

Več informacij

 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.