Do finančne podpore z EIT Digital Venture programom

Dne 17. marec 2021
 

Imaš inovativno poslovno idejo s področja digitalnih tehnologij in želiš ustanoviti podjetje? Izkoristi priložnost, ki ti jo ponuja EIT Digital Venture program, v okviru katerega lahko pridobiš do 25.000 EUR finančne podpore in odlično mentorsko podporo.

 

Ekonomska Fakulteta in EIT Digital vabita ekipe, ki še nimajo ustanovljenega podjetja in bi želele razviti svojo idejo, jo preizkusiti na trgu in pridobiti prve investitorje.


Kdo se lahko prijavi?

 

Osem tednov trajajočemu online programu, ki nudi ekskluzivno mentorstvo top mednarodnih strokovnjakov in finančno podporo v znesku do 25.000 EUR, se lahko priključijo:

 

  • Ekipe, ki še nimajo ustanovljenega podjetja
  • Multidisciplinarne ekipe, ki štejejo vsaj dva člana
  • ekipe iz Slovenije, Albanije, Bosne in Hercegovine, Bolgarije, Hrvaške, Cipra, Češke, Etonije, Severne Makedonije, Grčije, Malte, Črne Gore, Latvije, Litve, Poljske, Portugalske, Sloveške, Srbije, Romunije in Ukrajine.

 

S pomočjo tega intenzivnega programa lahko prideš v manj kot 1 letu od ideje do investicije: razviješ MVP, ga stestiraš na trgu in pridobiš prve investicije. Program bo v celoti potekal prek spleta.
 

 

Rok za prijavo

Za prijavo imaš čas do 8. aprila 2021. Več informacij najdeš tukaj.

 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.